tisdag 25 oktober 2016

Hur fungerar tinder

Konceptet ligger helt i linje med hur samhället utvecklas – Snabbare, enklare, bekvämare. De flesta av oss har mobiltelefonen med oss överallt. Tinder är snabbt och enkelt.


Sedan ser du lämpliga ”kandidater” som en kortlek. Förutom obegränsade likes, fler profilinställningar och möjligheten att ångra ett swipe åt fel håll så kan du dessutom se vem som har gillat din profil.

Blir nyfiken på appen som tydligen många gillar. I appen får du upp bilder på personer du matchas med. Där kan du välja att svajpa höger om du är intresserad av personen eller svajpa vänster om du inte . Om du har ett gulligt eller farligt djur med i bil en synlig tatuering eller ett hipsterskägg kan det säkert påverka hur andra användare sveper.


Men i slutändan handlar det ändå om hur åtråvärd du är. Tänk på oss som ett pålitligt förkläde — vi är med dig vart du än går. Då har du kommit till rätt ställe .

Vi kallas världens hetaste app av en anledning: vi håller dig varm om natten. Hur många dejtingappar gör det? Gillar någon dig tillbaka, då är det en matchning!


Upptäcker algoritmen att någon bild fungerar bättre än den användaren har valt som förstabild så byts bilderna ut automatiskt. Man måste dock själv slå på Smart Photos under inställningarna för att funktionens ska aktiveras. De tjejer jag har träffat har dock antingen varit för defekta eller desperata för att man skulle kunna ha tagit det en nivå längre. Kan ju också vara så att jag undermedvetet underkänner en tjej . Fattar ingenting, känner mig som farmor.


Jag skaffade just tinder. Härinne känns det som att folk har koll? Finns säkert medlemmar här som kan förklara isf. Vad är det du inte fattar? Men tog du inte alls reda på något om hur den tjänsten fungerar innan du reggade dig där?


Det är en swipe-app där användare använder en svepande rörelse för att välja mellan bilder från andra användare. Om man drar åt höger på en bil finns potentialen . Tjänsten inte fungerar ?

Här kan du se vad som händer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.