fredag 28 oktober 2016

Centrifugalpump vatten

Det var då praktiskt att använda begreppet uppfordringshöjd som mått på pumpens prestationsförmåga. Trots att centrifugalpumpar numera i stor . Vad är en centrifugalpump och vilka olika typer finns det? Självsugande centrifugalpump W. GMP självsugande pumpar i gjutjärn, brons eller syrafast.


Pumparna är självsugande upp till 6m.

Finns i utförande med fri axel eller med remskiva. Hanterar smutsigt eller rent vatten. Vortexpumpen är en friströms centrifugalpump med ”Vortex” design. Den vanligaste typen av centrifugalpump suger i allmänhet ner till meters undertryck, men är ej själv-evakuerande och den kallas då normalsugande pump.


Det stora utrymmet på en vortexpump betyder att pumpen ger lägre tryck än t. Typen som man normalt kallas självsugande har den rätta benämningen: själv- evakuerande. Typ, temperatur, viskositet och densitet på vätskan (om denna är olika från vatten ). Denna sugkapacitet eller NPSHr är definierad som netto positiv sughöjd och dess värde fås från en kurva som står i relation .

Mycket tyst drift, avsedd för applikationer där man har behov av stor pumpkapacitet, t ex permanentboende, bevattning av större arealer. Alla vätskeberörda delar tillverkade av ej rostande material. Pump i 1-fas utförande levereras komplett med inbyggt motorskydd. Hos Din VVS butik hittar du tryckstegringspumpar och centrifugalpumpar. Se samtliga produkter ur sortimentet i vår webbshop.


Här hittar du effektiva eldrivna vattenpumpar för alla kapacitetsbehov. Produktbild Diafragmapump, bensindriven. Vätskorna kan också vara giftiga eller farliga för miljön, såsom avloppsvatten, varmt vatten , smörjoljor, emulsioner, . Centrifugalpump el läns . Den mest förekommande tillämpningen för tätade centrifugalpumpar gäller transport av vatten i form av dricksvatten, dagvatten, avloppsvatten och process- och . CENTRIFUGALPUMP DAVEY AK301. Pumpen är lämplig som kompakt lösning där vatten ska transporteras från en vattenkälla som befinner sig lägre än pumpen, eller vatten som innehåller luft.


Pedrollo 2CP centrifugalpump för rent vatten för hushålls- och trädgårdsapplikationer. En pålitlig serie pumpar med minimalt underhåll och lätt inkoppling. Brett sortiment av flöde- och tryckförmåga som passar många anläggningar.


Tillverkad i Italien av Pedrollo till hög grad kvalitet, med regelbundna produktuppdateringar . Inget vatten centrifugalpump.

Fanns det vatten innan du luftade så lär det inte ha sinat under den tiden det tog dig att lufta. Problemet är nog kopplat till själva luftandet. JCE pumpen är en liten, kompakt och effektiv självsugande centrifugalpump. Flödeskontrollventil inkl. Trycklufts- och hydralmanövrerade ventiler för vattentanken.


Fram- eller bakmonterad spolramp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.