onsdag 26 oktober 2016

Betongslipning stockholm

Lika tilltalande i den mest krävande industrimiljön som i det trendigaste vardagsrummet. Anledningen är att det är ett hårt och tåligt material som tål mycket slitage. Där för används det ofta som material till golv i industrilokaler där det ofta är tunga maskiner och material som belastar golvytan.


Dessutom kan ett slipat betonggolv vara en riktig fullträff för utseendet. När vi jobbar är det alltid kunden som står i fokus. Service och kvalitet är en självklarhet för oss så att du som kund känner dig .

Genom att samarbeta med partners, fortsätta utveckla vårt affärssystem och utbilda våra medarbetare så kommer vi att kunna leva upp till de tuffaste krav på kvalitet och tillgänglighet inom betongslipning och betonggolv. Dessutom har vi lyckats integrera ett aktivt förbättringsarbete i den dagliga verksamheten. Behöver du slipa ditt betonggolv innan du ska lägga på klinkers - Arilds Allteknik har stor erfarenhet inom betongslipning och kan hjälpa er få det bästa resultatet möjligt. Hitta e-post, hemsida, telefonnummer, adress, tjänster och produkter. IGS är ledande i Sverige på betongslipning.


Vi erbjuder betongslipning av betonggolv och annan golvbeläggning. Hos TB Bil i Norrköping har vi betongslipat golven med metoden Superfloor Platinum . Slipat betonggolv ger ett snyggt och modernt intryck och håller hur länge som helst. Ytan blir blank och tålig och metoden är perfekt både för hem, butiksgolv och industri.

I hemmet anger det en trendig industriell ton, en lite rå look som är populär idag. JC Norrköping 360m ytbeläggning, butiksg. Det är i grunden ett mycket slitstarkt material men för att behålla de goda kvaliteterna och egenskaperna krävs regelbunden underhållning av golvet.


Vackra golv efter betongslipning. Stockholm Drottninggatan. Lim rester efter mattrivning. Dammbindning av betonggolv. Om vi bestämmer oss att slipa våran betonggolv.


Fula betonggolv blir vackra igen. Grannen har slipat sin betonggolv. Lång erfarenhet att slipa betonggolv. Gävle Golvteknik har gedigen kunskap och välutbildad personal HTC Superfloor. HTC Superfloor så arbetar vi med provytor, (ej kostnadsfritt) så att vi och kunden kan se hur resultatet blir med tänkt behandling.


Betonggolv i vardagsrummet. Slipade betonggolv har länge används som golvmaterial i industrilokaler. På senare år har det blivit trendigt att använda även i offentlig miljö och privata hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.