fredag 28 oktober 2016

Blocket annons betalning

Priset på annonsen är beroende på kategori. Giltighetstid: Klippkortet gäller under två (2) år räknat från datumet då det fylldes på genom inbetalning av den valda summan eller senast användes för betalning. Ingen återbetalning sker av . Om man valt att betala med telefon och sedan vill ändra till kortbetalning, kan man dessvärre inte göra det i den redan skapade.


Du inte ringer ifrån utlandet, det går inte att ringa och betala en annons från ett annat land än Sverige. Om det fortfarande inte går att betala annonsen med telefon, testa då med kortbetalning .

Här är en lista över annonspriserna i våra olika kategorier (för privatannonser): Kategori Pris A-Traktorer 70. Kortbetalningsproblem kan bero på flera olika anledningar. En lustig sak hände igår. Kort (Just nu går det tyvärr inte att betala med kort) och grejen är att jag vill lägga ut annonsen just nu.


Ursprungligen postat av Sec. Det beror givetvis på att idioter inte ska kunna lägga upp falska annonser. Ett vanligt abbonemang går ju alltid att spåra till en person. Men ligger spärren hos blockets teletjänsttillhandahavare eller hos mobiltelefonoperatören?


Inget konstigt med det så länge hon betalar för sig.

Kan du lista ut vilket som var bluff? Nu är jag inte riktigt med - har du betalat avgiften varje månad i 1. SIM-kortet du betalar för är? Tanken med tråden var väl mer att hela situationen verkar mysko. La in en annons på blocket för snart en halvtimme sedan. Fick ett tack för din betalning efter jag hade registrerat annonsen.


Tänkte lägga upp en annons på blocket och tänkte betala genom att ringa till dem på ett s. När jag ringer så säger de att nummret du har ringt är en tillgängligt för kontanttjänsten det hela funkade förut. Man kan inte ringa sådana nummer med kontantkort. Betalning till utlagd annons.


Fick precis ett sms, efter att jag hade lagt ut en annons på blocket. Har du fått ett samtal från en telefonsäljare? Se vilka nummer företaget ringer med och läs kommentarer från våra användare. Tidigare hade köparen fem dagar på sig att besiktiga varan före betalning och det var tryggt, men i och med det nuvarande systemet betalas varan först och sedan skickas den. Det är förvånande att man gjort den ändringen.


De vägrar ge tillbaka pengar om en annons inte publicerats på grund av deras regler. Deras svar på min reklamation av tjänst (som en kund har rätt till) är följande: Det man betalar för när man lägger in en annons hos oss är en tjänst. Svara inte på SMS från utlandet.


Tro inte att det finns bilsäljare som skickar bilar till påseende.

Acceptera inte check som betalning. Bilar betalas genom att pengar sätts in på ditt bankkonto eller, i Sverige, med en postväxel. Anlita inte bilförmedlare som ringer upp på din annons.


Blocket för betalning av annons.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.