torsdag 27 oktober 2016

Seviyor sevmiyor son fragman

Güzelliği ve popülerliğiyle okulun göz bebeğiydi. Yiğit (Gökhan Alkan) de okuldaki herkesin alay ettiği gözlüklü, kısa boylu ve şişman çocuktu. Bu ikilinin yolları ortaokuldayken kesişir. Yiğit söylemesi gerekeni, hasta olduğunu.


Seviyor Sevmiyor final fragmanı ve detaylar! Yiğit de okuldaki herkesin alay ettiği gözlüklü, kısa boylu ve şişman çocuktu.

Pazar akşamı ekrana gelecek. Hatta öyle ki genç kadını işten çıkarmak için elinden geleni yapıyor. Hayranlarını heyecanlı bölümleriyle ekran başına kilitleyen dizinin 27.


Peki yeni bölümde neler olacak? Deniz gerçekleri öğrenebilecek mi . NEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan FOTOMAÇ veya fotomac.


Son bölümde izleyiciyi ekrana kilitleyen dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Sevilen dizide bu hafta yeni gelişmeler ve sürpriz olaylar sizleri bekliyor. Tuna dönüşsüz bir yola giriyor! Yeni bölüm fragmanı neden çıkmadı? Sorularınızın cevabı haberimizde bulabilirsiniz. Son -bölüm-izle- son - fragman.


Yeni saati ise 21:oldu, yeni bölümden yeni bir fragman geldi! Dizin Genel Konusu Nedir? CANER ERKİN İLE ŞÜKRAN OVALI ŞARKI SÖYLEDİ!


SİMSİZLER DİZİSİNİN YENİ BÖLÜM TANITIMI YAYINLANDI! KARA YAZI DİZİSİNİN YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI! SAVAŞÇI FİLMİNİN YENİ BÖLÜM FRAGMANI.


Aşk ve aksiyonun yine tavan . Kore dizisi sevenler için vazgeçilemez hal aldı. Birçok kutu ilaç içerek intihar etmeye kalkışan İrem son anda annesini ve babasını arayınca ölümden döndü. YhnLr-5iOQfeature=youtu.


Bölümüyle Ekranlara Gelecek. ATV ekranlarında sizlerle buluşacak.

Player:PARTToggle Dropdown.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.