måndag 31 oktober 2016

Spikplugg utomhus

Med spikpluggen fäster du smidigt reglar, socklar skåp och köksinredningar. Försänkt spikplugg utan krage med förmonterad skruvspik. Spika in plugg och spik samtidigt. Max tjocklek på detalj som ska.


Spiken är spiralprofilerad och förzinkad.

Pluggen är av nylon och försedd med krage. Snabb och enkel montering. Avsedd för montering av socklar, lister, foder, reglar m. Silver Ruspert, E-coat, mässing eller rostfri skruv. På BAUHAUS hittar du spikplugg i olika längder och dimensioner.


Fischer N spikplugg passar bra f. Spikplugg monterar du mycket enkelt. Beskrivning Nylonplugg utan krage och elförzinkad skruv med försänkt huvud.

FAZ II passar för montage utomhus eller i fuktiga miljöer. Borra och slå in med hamma. Vi har produkter för ett skönt inomhusklimat, smart förvaring samt prisvärd målning och renovering.


Förpackningens nettovikt, 2kg. Lämplig för lecablock, Nej. Borrdiameter, mm, mm. Passar till, Toptäcklist för . Användningsmiljö, Utomhus , Inomhus.


VIDEO: Om du ska montera något i en tegelvägg eller betong, som exempelvis en läkt, som här, är det enklast och mest hållbart att använda spikplugg. Tryck in pluggen i hålet. Montera fästdetaljen med skruv enligt samma anvisning. HF spikplugg avsedd för lättare montage av läkt, socklar, foder, inredningsdetaljer, skåp och dylikt i material som betong, fulltegel, natursten och håldäckselement.


HF för lättare montage i betong och fulltegel av läkt, socklar, foder inredning, skåp etc. FASADPLUGG FÖRSÄNKT SKALLE. Båda typerna är av polyamid (nylon) med hög UV-beständighet och hållbarhet.


För fler dokument se Dokument. Kabelfästen har antingen en spikplugg för .

Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Spikskruvshuvud med Pozidrive-spår så att spikskruven kan skruvas ur. Pluggkragarna fungerar som isolerande plastbrickor, vilket förhindrar kontaktkorrosion.


Atorrt och fuktigt inomhusbruk, utomhus endast på landsbygden. Vänder mig till alla er som redan gjort detta: jag har frågat och fått olika svar på villken typ av infästning vi ska anväda, spikplugg ,. SPIKPLUGG RAWL VIT 5X30MM 100ST Art.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.