torsdag 30 november 2017

B2b företag lista

I över år har Veckans Affärer rankat Sveriges 5största företag. I denna lista sker ingen rangordning på vilken blogg som är bäst . Företags hemsida på marknadsplatsen (perfekt för företag som saknar egen hemsida) Forum för diskussioner. Möjlighet att skicka offerter och lägga order. Jag har använt Alexa ranking- webbplatsens position i Alexas topplistor – ju lägre siffra .

Hela listan över Sveriges mest lovande unga teknikföretag. Våra lokala experter kan även hjälpa er med nytt och kompletterande innehåll. Jag har under en längre tid samlat på mig en diger lista av svenska företag på Twitter.


I skrivande stund innehåller den 3konton (några företag har flera konton). Har du ett företag (ej organisation eller förening) som du tycker borde finnas med på listan, så kan du själv lägga in det på min. Annars kan du lämna en . B2A Programming Handelsbolag.

Webbyrån Petra publicerar årligen en lista på de viktigaste digitala affärstrenderna. Listan har fokus på de digitala. Istället för att skicka. B2B Nordic Investment AB.


I det fanns en lista med statistik över b2b -företags marknadsföring, med fokus på de sociala medierna. Dina produkter och tjänster kommer långt, långt, långt ner på kundernas lista. Vilka företag marknadsför sig i sociala medier – och vad gör de där? Känner du till fler än de som presenteras nedan (helst med fokus på svenska eller nordiska företag ) får du gärna dela med dig genom att kommentera det här inlägget.


När amerikanska businessajten Forbes. Samtliga svenska företag på listan är kunder hos oss: Assa Abloy, Atlas Copco och Sandvik. Dessutom har vi tidigare arbetat med FMC Technologies, ARM och . Detta kan liknas vid en slags kontaktannons för företag. Intresserade företag kan sedan söka i registret efter annonser som kan tänkas motsvara de önskemål och krav man . Här är vår lista med fem.


Marknadsföring på mindre företag som vänder sig till företagskunder har ofta varit en ganska manuell process.

Man dammar ihop de adresser man har. Ett företag i denna kategori som har lyckats är Intel, ett av världens största chip-tillverkare. De leder inte ligan med antal inlägg . Ibland brukar man också prata om industrireklam eller producentreklam.


Hur ser du till att ligga Top-of-mind hos era viktigaste kunder och prospects utan att slösa en förmögenhet på annonsering? Svaret är Upsales Engage. Med Engage kan du rikta annonser mot specifika företag som du väljer i Upsales. Annonserna visas på alla de stora affärssajterna, men du betalar endast för visningar mot .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.