onsdag 29 november 2017

Lassa däck test

Hur är Lassa däck rent prestandamässigt? Låt Experterna på ABS Wheels berätta mer om Lassa Tyres från Turkiet. Brett utbud av billiga Lassa däck , snabb och gratis leverans för ordrar på minst däck på dackonline.


Köp dina Lassa däck Enkel, tryggt och snabbt hos Bythjul. Jämför priser och läs recensioner på Bildäck. Välkommen till PriceRunner!

Men vi har också kollat med konsumenterna vad de tycker om sina däck , vilket betyder att vi fått fram det däck som vunnit bäst i test och har flest nöjda användare. Genom att läsa denna sida får du därför ett bra utgångsläge inför ditt köp av nya sommardäck. Du drar nytta av däckproffsens kunskaper och tidningarnas . Men genom att läsa sammanställningen på denna sida, har du ett väldigt bra utgångsläge inför ditt köp av nya odubbade vinterdäck.


På så vis kan du nämligen dra nytta av däckproffsens kunskaper och testresultat och köpa rätt däck direkt. Utan att behöva läsa massa tidningar! Jag vet redan allt jag . EfficientGrip SUV har bra egenskaper men har väldigt lågt rullmotstånd mot andra SUV- däck.

Däcket har många olika storlekar . I respektive tidnings test kan ni själva se vilket däck som är bäst på is, på snö, på torr och våt asfalt, med mera. Falken HS 4Eurowinter, Marangoni Meteo HP, Debica Frigo Lassa Snoways II, Roadstone Euro-Win 65 Ceat Artic III, Nexen Winguard och GT Radial Champiro WT plus, alla ”inte . Stort utbud av däck Lassa tillgängliga hos Däck Leader. Beställ dina däck på nätet Lassa och njut av de lägsta priserna på alla modeller. Däck test av lassa Impetus Revo - citydäck swe.


Lassa Impetus REVO testat-vi ska visa dig dess köregenskaper på torra och våta förhållanden, påverkan på konsumtionen och graden av slitage. Vi jämför priset med konkurrenterna. Bäst i test - Dubbfria vinterdäck. Dubbfria däck förlitar sig istället på sitt särskilt utformade mönster för att ge ett så bra grepp som möjligt på vinterväglag. I testat kan man läsa de viktiga skillnaderna mellan nordiska och centraleuropeiska däck men även vad som skiljer dem från dubbade däck.


Nackdelar Däckmärkningen kan ge en överblick och ge kunden mer insyn, men den täcker endast tre kriterier. För att göra en omfattande utvärdering av ett däck krävs det många fler funktionsegenskaper. Testresultat från olika testinstitut som exempelvis ADAC är mycket mer strikta, särskilt när det gäller test av vinterdäck. Det finns en hel del att läsa bland de enskilda resultaten. I vår däckbibel kan du läsa allt om däck.


Om vi med hjälp av ovanstående treadwear tal och pris för respektive däck räknar om vilken milkostnad däcken får ser det ut så här för Minerva och Michelin.

I årets stora vinterdäcktest ingår följande däck , listade i bokstavsordning och indelade efter däcktyp: Dubbdäck. Prenumerera på Teknikens Värld och få omedelbar tillgång till samtliga test. Du kanske också vill läsa.


Lassa produces durable and high quality tyres for drivers who require both safety and performance and who also expect maximum value from their tyre choice.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.