tisdag 28 november 2017

Strömavbrott stockholm idag

Här finns information om både planerade och oplanerade strömavbrott i Ellevios elnät. Oplanerade (driftstörning), Planerade (arbete), Dygn. Tiotusentals abonnenter drabbades på torsdagsmorgonen av ett stort strömavbrott i Stockholm , främst på Södermalm och i söderort.


Vi har montörer väg ut för att lokalisera och reparera felet. Delar av Stockholm drabbades av ett stort strömavbrott på torsdagsmorgonen.

Värst drabbade ska Södermalm, Liljeholmen och Hägersten i södra Stockholm vara. Du kan själv se om ditt strömavbrott redan är registrerat hos oss, då syns en markering på kartan. Det betyder att vi jobbar på att avhjälpa felet och du behöver inte anmäla det till oss. För att läsa mer om avbrottet och när strömmen beräknas vara tillbaka klickar du på markeringen på kartan tills informationen visas.


På grund av ett strömavbrott hos Ellevio påverkas vår bredbandsleverans till kunder i Hägersten och södermalm. Enligt Ellevio beräknas avbrottet vara avhjälp kl. Stora delar av södra Stockholm har saknat ström under morgonen.


Här är det strömavbrott just nu.

Nedan finns länkar till elbolagens driftskartor. Kartorna uppdateras fortlöpande av bolagen. Med vår nya tjänst får du snabbt koll på aktuella strömavbrott och information om när strömmen förväntas vara tillbaka.


Boende och företagare i Stockholms nordvästra förorter är minst sagt luttrade när det gäller strömavbrott. Sedan i mars förra året har nu fyra allvarliga elavbrott inträffat, varav två har varat i flera dagar. Men nu ställer invånarna på landets östkust upp för varandra när samhällen ska byggas upp på nytt. Företaget finns i Lun men välkomnar kunder från Västerort Stockholm.


Karta och vägbeskrivning Öppet idag Stängt . Strömavbrott , Fortum, Stockholm. Förra helgen var det åskan som orsakade två timmars strömavbrott hos 9hushåll på Ekerö. Totalt har medeltiden för oplanerade strömavbrott legat på cirka 2minuter mellan januari och juni. Elbolaget Ellevio som äger elnäten på Mälaröarna har inlett en utredning för att titta på vad avbrotten beror på . Vid sextiden på onsdagskvällen släcktes hela Liljeholmsgallerian ner på grund av ett strömavbrott.


Det är väldigt olyckligt, säger centrumchef Nina Sundberg. De kraftiga vindarna har lett till strömavbrott runt om i länet. Ett strömavbrott drabbade delar av södra Stockholm på söndagsmorgonen.


I dag offentliggjordes åtalet som innehåller flera brutala detaljer om det misstänkta tillvägagångssättet.

Det var strömavbrott idag i fastigheten och även i andra delar av Stockholm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.