fredag 24 november 2017

Byssja till salu

Bodbörsen finns i Landskrona där vi lagrar samtliga objekt vi har till försäljning. Vi äger samtliga objekt som är till uthyrning och försäljning. Här har vi samlat alla begagnade bodar och begagnade vagnar till salu.


Du som letar efter begagnade personalbodar och manskapsbodar, begagnade kontorsbodar, hygien- och toalettbodar samt verktygsbodar hittar alla sådana objekt här. Det gäller även begagnade vagnar - personalvagnar och manskapsvagnar som .

Manskapsbod till salu från Kr. Tidigare annonser till salu. Bodbörsen köper, säljer och hyr ut bodar och kontorsmoduler som arbetsbodar, baracker, manskapsbodar, personalbodar, kontorsbodar, container och hjulbodar.


Perfekt beläget nära havsbandet i attraktiva Kuggaviken med badrocksavstånd till salta bad och båtliv. Byssja eller byscha (mindre vanlig stavning) är en bod på hjul avsedd för arbetare - och är en benämning som används i västsverige. Till salu två stycken helt nya moduler från fabriken!


Byggbaracker säljes och köpes.

Köp och sälj byssja salu, lägg in en annons gratis! Maila eller ring för leasing förlag. Hitta byssja till salu annonser nära där du bor. Rakt fram finns ett allrum samt trappa till övre plan.


Till höger om entrén nås köket som har snickerier i ek och är utrustat med diskmaskin, kyl, frys, spis med glashäll och fläkt. Med sitt fantastiska utsiktsläge och höga komfort, är denna bostad något alldeles extra. Jag tror verkligen på iden att bo i bod just för att det e så flexibelt ,får man ett barn till så e det bara att docka till en ny bod likaså om något flyttar ut. En byssja som ändå måste flyttas med lastbil har väldigt liten betydelse om den flyttas via draget, med kran eller krok.


Inte långt från bad i Vänern och till skola och service ligger denna trevliga fastighet med tillhörande ladugårdsbyggnad och uthus. Perfekta sommarstället med närhet till bad i Vänern och med naturen tätt inpå huset. Vardagsrum med kamin och . Pappa, mamma och ett par goda vänner till dem gick samman och smällde upp en byssja ihop.


Med tiden blev det en vägg mellan de två hemmen som inte var större än tio-femton kvadratmeter vardera. Byggnaderna är i två plan och är i mycket fint skick, vi har ett antal till salu i varierande utvändig kulör: rö grå eller brun färg. Passar till ex elevboende, arbetsplatsboende, vandrarhem el liknande.

Vi kan ombesörja flytt av byggnaden. Vi har både begagnade och nytillverkade. Se vidare för planritning: N800riggritning . Korg med hundvalpar i keramik.


Alessi Smörask i form av båt Ship Shape.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.