fredag 24 november 2017

Palldragare begagnad

På Mascus kan du både sälja och köpa begagnade pallvagnar. Det finns ett stort utbud av pallvagnar av flera olika märken och modeller. Visar träffar 1-av 20.


Logitrans Panther Inox Plus Rostfri. Gaffelvagn med viktindikator. BifAB köper in begagnad lagerinredning som vi besiktar och reparerar innan vi godkänner detaljerna för återanvändning.

Pallställ, hyllställ och grenställ är vår specialitet men vi har även många andra begagnade produkter för ert lager. Klicka på den produktgrupp du vill läsa mer om i listan nedan:BEG PALLSTÄLLBEG . Vi har ofta även mycket annat inom begagnad lagerinredning. Kontakta oss om du inte hittar det du söker här! Rudells Lagerinredningar AB, beläget i Kungälv, är idag ett familjeföretag i två generationer.


Rudells säljer och köper upp nya och begagnade lagerinredningar , såsom pallställ, lagerhyllor, däckställ, båtställ m. Rudells utför även montage, demontage, reparationer, besiktningar av lagerinredningar. Begagnad palldragare modell lång 5m långa gafflar.

Finns på vårt lager på Signalgatan i Kungälv. Vi har begagnade truckar av premiumkvalitet till salu för omgående leverans. Oavsett vilken typ av begagnad truck du söker kan du hitta den hos oss. Palldragare för effektiv lastning och lossning av gods.


Våra palldragare finns i en mängd olika gaffelbredder och utföranden, allt för att lösa dina behov av godshantering. Lätthanterlig uppsamling, lastning och lossing av gods är ett grundläggande krav i modern materialhantering. Dessa moderna palldragarna är lätta att . Image description Netauktion. BT, översyn behövs, möjligen oljebrist. Pallyftare Pallea är därför exemplarisk inom transport- och butiksbranschen men användningsområdena är många.


Med sin minimala vikt och sina flexibla funktioner är Pallea det perfekta komplementet till en traditionell palldragare. Klarar last upp till 4kg och svänger lätt i 360°, även lasta. ALPHA Material Handling: Köp och hyr begagnade truckar med omgående leverans.


Hur kan du vara säker på att du får samma höga kvalitet och tillförlitlighet när du köper en begagnad truck som när du köper en ny Toyota- eller BT-truck? Svaret är enkelt: köp en Approved used Toyota- eller BT-truck! Hitta din begagnade truck här!


Gick och köpte mig stycken begagnade BT pallbjörnar på konkursauktion. Ett ytterst spontan inköp men sedan traktorn blev med gafflar kom jag fram till att det behövs palldragare för att ta hand om saker inomhus.

Jag resonerade att jag hellre köper begagnad kvalitetsmaskin än något billigt halvskräp till . Fungerar fint men har sina små skavanker. Säljes på uppdrag av ett uthyrnings bolag. Allting fungerar på den.


Servad och kontrollerad kontinuerligt. Se bifogade bilder denna handtruck. Det går inte att bara ta bort allt gummi och köra så eller är det bättre att försöka hitta en i bättre skick, för priset av två nya gaffelhjul så får kan ju en begagnad för ofta. Kan man förresten montera lös .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.