torsdag 30 november 2017

Partytält

Visa filter Stäng filter. Sortera efter: Nyhet, A-Ö, Pris. På BAUHAUS hittar du många modeller av det klassiska partytältet eller paviljongen.


Vi har dessutom lösa tak om du behöver reparera ditt tält. Jämför priser och läs recensioner på Trädgårdstillbehör. Välkommen till PriceRunner!

Paviljonger och partytält för alla trädgårdar. Visst är det härligt med sommarkalas ute i sol och vacker grönska? Duka upp ett festligt bord i trädgården och njut av en somrig buffé. Men om vädret plötsligt svänger eller senare på kvällen, när det börjar bli kyligt, hur går det då?


Ingen fara – gardera med ett trädgårdstält så finns . Vi har marknadens starkaste tält till bästa pris. Partytält är den perfekta miljön för de flesta händelser - både privata tillställningar och professionella evenemang. Dancover är den ledande leverantören i Europa när det gäller praktiska, funktionella och flexibla partytält.


Vi erbjuder partytält i många olika modeller, storlekar och utföranden.

Vi utvecklar, tillverkar och säljer. Vi har ett fantastiskt stort sortiment av olika tältmodeller. Tältuthyrning i Sverige. Från olika storlekar till olika former.


Dessutom kan alla våra partytält enkelt kombineras och på så sätt skapa unika tältlösningar. Våra största tält är på tusentals kvadratmeter så inget arrangemang är för stort eller . Våra parasoller och solskydd skyddar dig från solen med stil, så att du inte behöver oroa dig för regn, vind eller skadliga UV-strålar. Detta hopfällbara partytält är en optimal lösning för både kommersiell och privat användning. Det passar för fester, grillfester, marknader, sportevenemang, campi.


Ett partytält är ett slags tält som är anpassat för evenemang som bröllop, gårdsfester, mässor, försäljningar, festivaler med mera. De finns i en mängd olika utföranden och är anpassade från mindre sällskap på sex personer upp till flera tusen. I Sverige ska partytält som rymmer fler än 1personer ha ett godkännandebevis . Enkelt 3x3m partytält för festen i trädgården. Pulverlackerad stålstomme.


Pris stomme med tak, väggar köps till separat. Produkten tål inte snö eller annan tyngd. Vid kraftig vind ska tak och väggar plockas av. Smidigt partytält för festen i trädgården.


Väggar och myggnät säljs separat.

Det finns flera olika partytält att välja på med olika storlekar och med olika funktioner. PARTYTÄLT PAVILJONG 300X300C M. Hopfällbart partytält 3xm blåvit randig. Förvaringsväska medföljer.


Med år i Göteborg och ett stort utbud av partytält , stolar, bord och porslin har vi det som behövs för en lyckad fest. Kontakta oss så hjälper vi er! Vi hyr ut ett antal tält i storlek kvadratmeter per tält.


Flera tält kan kopplas samman för att bilda ett större tält. Ett tält passar för upp till sittande, två tält för 1och tre tält för 1sittande. Två eller flera tält kan sättas samm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.