tisdag 28 november 2017

Elmia wood utställare

Världens största skogsmässa var i år större än någonsin, både till yta och till antal utställare. Många besökare lockades till Elmia Wood för att se skogliga nyheter med världspremiär och ta del av ny högteknologi och kunskap i skogarna söder om Jönköping. Det har varit en fantastisk mässa. Ställ ut på Nordens ledande.


Elmia erbjuder skogsmässa varannat år, alltid på udda år.

Lillasyster SkogsElmia är störst i Norden och hör också till världens fem största skogsmässor. Dessa kunder vill se dina nyheter, produkter och tjänster som kan utveckla deras. Den nya generationen skogsägare tar greppet om skötseln av sina egna skogar.


Deras mål är mer än avkastning. Minst lika viktigt är att skogen brukas på ett långsiktigt och miljöanpassat sätt. Det märktes tydligt på besökare och hos utställarna på årets SkogsElmia.


Nu ställer skogsägarna . För varje år har mässan växt, både när det kommer till yta och antalet besökare.

I år slog Elmia Wood nytt världsrekord när det kommer till såväl yta som antalet utställare. Bratteborg för att delta i mässan. Utöver monterytan, som sträcker sig . Idag öppnade världens största skogsmässa Elmia Wood i skogarna söder om Jönköping.


I år är mässan större och mer heltäckande än någonsin med över 550. I dag börjar Elmia Wood. Ingen skogsmässa har någonsin haft fler utställare eller mer monteryta, och besökarantalet tros även det slå nya rekord. Uppvisningarna av skogsmaskiner är en självklar höjdpunkt för många på . De vanligaste arbetsuppgifterna är att vi registrerar besökare, kassabetalning, gör mässundersökningar, tillhandahåller värdar och värdinnor till olika utställare , telefonering inför mässor samt på mässor vanligen . Den första mässdagen inleddes med hällregn vilket inte hindrade tusentals besökare från att besöka Elmia Wood som i år breder ut sig på fältytor och ett skogsområde om totalt 2hektar.


Idag öppnar väldens största skogsmässa Elmia Wood i skogarna söder om Jönköping. Närmare 2av dem ställer ut här för första gången. Besökare från hela världen strömmar till Elmia Wood och det är . Köerna till mässområdet var kilometerlånga och parkeringarna fulla. Elmia tvingades uppmana besökare att vända om. Under fredagen rapporteras om fortsatt långa köer men det finns parkeringar till alla.


Väderförhållanden och bilköer skapade utmaningar för både arrangörer, besökare och utställare under dagarna.

SmT-tidningarna har tidigare rapporterat om . Nu är det bara några veckor kvar till världens största internationella skogsmässa Elmia Wood , i år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.