måndag 27 november 2017

Grästrimmer 4 takt

Jämför priser och läs recensioner på Trädgårdsmaskiner. Välkommen till PriceRunner! Lång klipptid per tank - ingen brän.


Honda grästrimmers ger mindre lju mindre rök och mindre lukt, vänlig mot både människor och miljön. Hondas grästrimmers med den unika -takts minimotorn ger kraft, prestanda, lättanvändbarhet och driftsäkerhet som inga modeller med 2- taktsmotorer kan matcha.

Selarna som medföljer trimmers brukar vara värdelösa om maskinen skall användas under ett längre pass. Både Stihl Hqv och Partner har modeller som är kombimaskiner, ja även Biltema, där ingår . Tack vare automatisk dekompression startar motorn utan ansträngning redan vid första försöket, även när det är kallt ute. Kraftfulla, slitstarka och mångsidiga trimmers för villa- och markägare som vill hålla växtligheten i schack.


Makitas - taktsmotor ger högt vridmoment och många hästkrafter. Den är även lättast i klassen tack vare att kopplingshus m. Oct Testet visar att alla klarar betydligt mer än en mindre trimmer med grästrimmerhuvud. Däremot finns skillnader i kapacitet, ergonomi och funktioner.

Ergonomiskt får modellerna från Stihl högst poäng, tack vare bra lösningar för start och underhåll. Honda, Stiga och Partner utmärker sig med - taktsmotorer. De drivs av Hondas berömda fyrtaktsmotorer och är rena, tysta och lätta att använda. Det finns en för dig – hur svårt eller jobbigt ditt arbete än är.


Grästrimmers och Röjsågar. Undervegetationen kommer inte undan. Kraftig grästrimmer som är mycket bra till ytarbeten också i segt gräs.


Den bensindrivna trimmern är utrustad med en väldigt enkel startprocedur, ett praktiskt styre och en stoppknapp i handtaget så att maskinen alltid är klar för start. Bekvämt cykelhandtag med dubbelsele ger bästa ergonomi. Miljövänligare bensindriven grästrimmer med kompakt motor och högt vridmoment.


Ingen bränslemix, separat oljetank. Låga avgasutsläpp, tyst och med låg bensinförbrukning - 4-takts motorn möter de högsta kraven, både vad gäller prestanda och miljömedvetenhet. MTD 9Trimmer och Röjsåg levereras med deluxe . Dec YJ-CG3är en kraftfull gräs o röjsåg utrustad med sele,trimmerhuved samt slyklinga. Se vår hemsida för närmaste ÅF o mer info eller besök oss i Göt.


Vi är på G att köpa en kraftig grästrimmer eller röjsåg (bensindriven) för att ta bort riktigt högt gräs, brännnässlor samt en del sly bakom. Aug Har köpt en splajdans ny Ryobi -taktare grästrimmer : RLT430CES.

Följt instruktionerna och den startar lätt men kommer inte riktigt upp i varv. Blev en rökpust och så började det komma ut olja ur förgasaren (där choken är, jag har inte hundra koll). Liljekvists har ett brett sortiment och ger dig professionell rådgivning.


Husqvarna trimmer är kraftfulla och slitstarka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.