onsdag 29 november 2017

Blandarstav borrmaskin

Längd 5mm, Ø 1mm i blandningsdelen, staven är 6-kantig med ”tandat” blandningshuvud för lätt upptagande av allt torrmaterial. Lämpligt för blandning av trögflytande material som mur- och putsbruk, fix, fog samt flytspackel. Hyllplats: Välj varuhus Loading.


Slut Begränsat lager I lager. Brukvisp som sätts i kraftig borrmaskin för att blanda mur- och putsbruk, fix för plattsättning, fogbruk och flytspackel.

Försedd med bottenskydd så att blandningskärlet inte skrapas. Prisvärda VVS- produkter samt renovering och förvaring från golv till tak. Men när jag skall blanda.


Kan man blanda fix till klinker för hand? Vilken borrmaskin klarar att blanda betong o. Lagade sås till pizza – med en borrmaskin. En pizzeria i Skaraborg valde att använda sig av ett något oortodoxt vispningsverktyg – nämligen en borrmaskin.


Det finns risk för kontamination av livsmedlen vid användning av blandarstav och motordel, varnar de i sitt utlåtande.

MÖS, miljösamverkan i Östra Skaraborg, tog foton på en borrmaskin med blandarstav som är avsedd för fix och cement och är märkt med hammer drill. Inspektören förklarade att den är olämplig eftersom den är svår att rengöra ordentligt. Trycker materialet utåt för ett klumpfritt reslutat. Blandningsmängd (kg): 0-kg ⌀ mm. Borrmaskin chuck: mm.


Effekt borrmaskin (W): 500. I februari upptäcktes att restaurangen använt en borrmaskin med en blandarstav som är avsedd för att blanda färg och cement, till att blanda sås. Nämnden kräver nu att bristerna åtgärdas annars riskerar restaurangen få betala vite. Nyheterna PSkaraborg nyheterna. Restaurangen fick en månad på sig att åtgärda sex olika punkter.


När inspektören återvände för en andra kontroll i februari i år upptäcktes ytterligare en brist. Denna gång gällde det en borrmaskin med blandarstav som vanligtvis används för fix och cement. Istället för att använda sig av verktyg avsedda för livsmedel, blandade man såsen med en borrmaskin och en blandarstav – avsedda för cement och bruk. De är inte godkända för kontakt med livsmedel.


Sen är de ofta lackade också, säger Kristina Fermskog, Miljöinspektör på Miljösamverkan östra . Försäljaren kunde inte berätta hur rengöringen av vissa redskap skulle gå till.

Vidare var skärbrädan mycket sliten. Efter samtal köptes ny skärbräda in och rengöringen löstes, och försäljaren fick lova att inte använda . Kan även användas för borrning. Låsknapp för kontinuerlig drift. En pizzeria i Skövde blandade såsen med en borrmaskin och en blandarstav som är tänkt för att blanda cement eller bruk. Ska du blanda stora mängder, behöver du en tombola, dvs en stor blan- dare.


Ska du göra en betongkonstruktion, behöver du formvirke (plywood) till gjut- formen, i de flesta fall också armerings- järn. Ska du gjuta plintar eller stolpar behöver du rör av betong, plåt eller papp. Sexkant, till borrmaskin , allroundvisp. Färgvispen har en burköppnare i ena änden och fasad kant i andra . Blandarstav för att blandning av bruk anpassad för att fästa i borrmaskin.


Välj egenskaper (st) och jämförda artiklar (st). Products without images have been hidden. Click here to show products without images. Go to the productFind similar products.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.