onsdag 22 november 2017

Isolerat rökrör kamin

Besök gärna vår webshop med skorstenssortiment av högsta kvalité till överraskande låga priser. Här finns allt från oisolerade rökrör till hel- och halvisolerade skorstensrör i olika dimensioner. Välj mellan färgerna svart och grå för att komplettera din kamin på snyggaste sätt!


Samtliga produkter i denna kategori leveraras av Nordiska skorstensprodukter, alla deras skorstenar uppfyller ställda säkerhets- och produktkrav . Nordic Heating kan erbjuda skorstenar och rökrör till alla typer av eldstäder! Skorstenar för alla behov!

Isolerat eller oisolerat? Anpassa din skorsten efter behov med vårt skorstenspaket som du köper per meter, flexibelt och enkelt. Paketet består av en stålskorsten av högsta kvalitet speciellt framtagen och lämpad för vedeldade eldstäder som braskaminer, vedpannor och bastuaggregat. Komplettera din braskamin med ett bra rökrör av hög kvalitet. Våra rör finns i en rad olika utförande och av rad olika produkter som ger dig möjlighet att plocka ihop ett system som passar dina behov.


De flesta modeller erbjuds i grått eller svart, allt är tillverkat i mm högkvalitativ stål som ger en lång livslängd. Finns i följande dimensioner: Ø1mm inre diameter - tjocklek 1mm. En minst lika viktig del som valet av kamin är valet av skorsten.


Du ska tryggt kunna lita på att skorstenen på ett säkert sätt transporterar bort rökgaserna från din kamin.

Vår skorsten ger maximal säkerhet och är konstruerad och godkänd för de flesta biobränslen, och det bästa av allt är att Premodul gör det möjligt för dig att . Morsøs förbränningssystem med luftspolning ser till att glaset alltid är rent vid korrekt eldning. Luckorna har stora glasrutor som ger en fin insyn till elden. Effektiv kamin med värmefack som ger den extra fördelen att du kan hålla kaffet eller teet varmt.


Denna modell är en exakt kopia av vår TT20R förutom att den är klädd med naturmaterialet täljsten. Kaminen har inklädnad av naturmaterialet täljsten. Detta ger en jämn värmeavgivning. Praktisk kamin med luftregleringshandtag för reglering av värmen. Elegant inklädnad av täljsten som avger värme långt efter att elden i kaminen har slocknat.


TT10S är en praktisk kamin med massiv täljstensinklädnad. TermaTechs TT 10-serie är kaminer med många fördelar till förmånligt pris. Denna TermaTech- kamin har en inklädnad av det unika materialet sandsten, som ger kaminen både ett särpräglat utseende och goda värmeegenskaper.


Hej Jag har installerat en vedeldad kamin i en sommarstuga. Jag har proveldat i kaminen för att se så allt fungerar, men jag tyckte att rökröret som. Att det är möjligt att öka verkningsgraden med 5- om du väljer toppavgång, samt förlänger med meter icke- isolerat rökrör.


Därigenom behåller du värmen i rummet istället för att leda ut den . Rökrör används för anslutning av kamin , eldninspanna eller annan eldstad till befintlig murad skorsten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.