tisdag 28 november 2017

Bästa apparna 2017

Då är det hög tid att utrusta den med de bästa möjliga apparna för en mängd olika tillfällen. Vi listar guldkornen från App Store! Gör din nya mobil ännu bättre genom att installera de allra bästa apparna. Här är appar du inte får missa.


Apparna är uppdelade i kategorier, så att det blir enklare att hitta de som intresserar dig.

Som prenumerant kan du läsa hela artikeln samt de tio senaste numren av PC-tidningen i mobilen eller pekdatorn via . Telefonen blir alltmer navet i våra liv. Vi samlar våra bilder, våra kontakter, våra innersta tankar, våra möten, vår ekonomi, våra konversationer och mycket mer. Idag kommer de flesta mobiltelefoner med en solid uppsättning appar för både mail, foto, kalender, anteckningar, surf och dokument. Ta del av miljontals nya appar , spel, låtar, filmer, TV-serier, böcker, tidskrifter och mycket annat för Android. Var du vill, när du vill, på alla dina enheter.


Detta genom att förse dem med en speciell märkning kallad ”Android Excellence”. Det vimlar av Android- appar där ute.

Inte sällan är utbudet så . We ARGH Pirates – Klurig skattjakt med pirattema. Jag menar, sett inlägg . Bästa apparna för att få koll på din ekonomi. I dag finns det mängder med smarta appar i mobilen som gör sparandet både roligare och.


Foto: Thinkstock Photos. Kameran är ju fortfarande densamma, men de olika apparna kan bidra med användarvänlighet, fler inställningsmöjligheter eller bättre funktioner för bildbehandling och . Apple har tittat tillbaka på året som varit och listar nu årets bästa appar. På första plats hamnar en riktig copycat.


Kolla in dessa sköna appar som underlättar på resan. App för smoothies – Daily blends. Då ska du ladda hem Daily blends! Men mycket hinner hända på ett par år. Tänkte ge dem jag gillar bäst , är bara två krav, inte en social media app , eller en betal app , dvs alla dessa appar är grattis och är inget samarbete utan de jag använder.


VSCO, bra foto app som är lätt att redigera bilder i, finns tillvall att köpa men räcker gott och väl i gratisvariation. Här listar vi de bästa båtappar för sjön. Tanka ner en väderapp, ankringstips, sjökort mm.

De bästa apparna och tjänsterna för delningsekonomi! Att dela, låna och hyra prylar är toppen för klimatet. Här tipsar Supermiljöbloggen om sina favorittjänster för den nya delningsekonomin!


Svenskarnas konsumtion fortsätter att öka, samtidigt som vårt ständiga . När du behöver ett alternativ till din vanliga gymträning så finns lösningen i din telefon. Här tipsar vi om fem grymma träningsappar som hjälper dig att fixa träningen var du än befinner dig. Med hjälp av lite teknik och några enkla redskap (i många fall bara din egen kroppsvikt!) så går det att få till riktigt .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.