torsdag 30 november 2017

Hultdins sålt

Som Norran berättade i förra veckan har industrikoncernen Lifco köpt Hultdin System AB i Malå. Hultdin System är tillverkare av redskap och inbyggnadskomponenter för skogs- och entreprenadmaskiner. Några finansiella detaljer kring affären presenteras inte men förvärvet kommer inte att ha någon väsentlig effekt på Lifcos resultat och finansiella ställning i år, enligt ett pressmeddelande. Trots det hade Torgils Bonde svårt att få säteriet sålt. Men det blev tillslut ett svensk par som köpte Gimmersta, uppger Katrineholms Kuriren.


Makarna Robert och Kerstin Liljekvist kommer från Dalarna och är i 50-årsåldern.

Han är vd för Barken Holding AB och hon är vd för dotterbolaget Barken Timmer AB, . De anställda äger genom en personalstiftelse procent av Trätrappor. Hultdins SuperGrip std är en lätt men ändå mycket stark gripare för normal skotning. Passar gallring och klenare slutavverkning. Gösta Eriksson har sålt Föllinge-Nyland 1:8 Axelåsvägen till Lars Bennerhag för 230.


Erik, Irma och Alfred Jansson har sålt Offerdals-Lien 1:till Martin och Jenni Andersson för 220. Krokoms kommun har sålt Byn 1:24 Talgoxevägen till Malin Hultdin och Alexander Feinestam för . Lifco har tecknat avtal om att förvärva majoriteten av aktierna i Dental Direct AS i Norge och dess danska dotterbolag 3D Dental ApS.

Lifco förvärvar dentalbolag i Norge och Danmark. Båda verksamheterna är distributörer till tandläkare. Hultdins TL gripare har under många år sålts i Nordamerika, Australien och Nya Zeeland.


Nu är det alltså dags också för den Nordiska marknaden. TL serien har sitt ursprung i den Nordamerikanska helträdshanteringen, därav namnet TL. Tree Length), säger Hasse Fernqvist på Hultdins. Demoleringsmässan DEMCON är över för den här gången. AIAC acquires Keycast Group from Riverside.


In connection with the transfer of operations, an agreement with the bank has been made regarding a refinancing of the . Den tjeckiska lastbilstillverkaren Tatra kom till Elmia Wood med en timmerbil i jubileumsutförande. Tatra tillverkade den första personbilen redan för. Utvecklad och tillverkad bara några mil från mässområdet presenterar Husqvarna sin nya motorsågskedja X-cut på Elmia Wood.


Dessutom en hel del klädnyheter i allt från nyutvecklade knän till en speciell damkollektion. Niklas Sarius har varit delaktig i utvecklingen av den nya kedjan vid fabriken i . En grupp för nya och gamla Norsjöbor, där vi kan prata gamla minnen. Johan planera för detta.


Lars Hällsten och sonen Karl kände sig tidvis utelämnade och fick varken arbetshjälp eller ekonomiskt stöd.

Dessutom blev de påförda en ökeskatt som tillkommit hemmanet för den skogsmark, som Carl Hultdin sålt avverkningsrätten ifrån. De begärde att Carl skulle . Måste säga att vi kommer få svårt att sälja detta då vi precis sålt grillkol för Myckle där vi har en P07. Kan man på nåt sätt avstå? Provar skicka mailet igen. Detta är Skogstekniska klustrets medlemsföretag – från Malå i norr till Grangärde i söder: Cranab, Vimek,.


Indexator, Hultdins , Komatsu Forest,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.