tisdag 28 november 2017

Htc slipat betonggolv

Resultatet blir ett golv med helt slät yta av hög kvalitet, både funktionellt och estetiskt. Alla golvlösningar från HTC är unika. Ett Superfloor-behandlat betonggolv blir vackert att se på, och får en oöverträffad styrka.


Fördelar med slipat betonggolv. Miljövänlighet: Sett till miljö, ekonomi och slitstyrka så finns ingen bättre golvlösning. Smuts och damm fastnar inte på den släta och blanka yta som bildats.

Golvet blir dessutom bättre resistent mot diverse vätskor och kemikalier. Det finns inget ovanpåliggande ytskikt som kan slitas bort eller sitta dåligt fast i underlaget eller olika material som skall reagera och fungera ihop. Ett Slipat och Polerat betonggolv. Vi är nummer ett på att slipa betong.


Vi på Stadax är stolta för. Vi har vanlig betong i vår garageplatta, precis som i plattan till huset och eftersom Micke vanligen diamantslipar golv så har han slipat av hela vår garageplatta. Slipad betongplatta - varför blev det misslyckat?


Nu ska vi impregnera det så att det tål att vi. Vi har inte slipat vårt golv så mycket som de flesta firmor gör utan har en slät matt ganska rå yta.

HTC Stain Protection Primer. Nu när vi har levt med . Lika tilltalande i den mest krävande industrimiljön som i det trendigaste vardagsrummet. Det är bättre för miljön och din ekonomi. Oavsett vilken typ av golv du har så har vi lösningen! Om du ska renovera ett gammalt golv, polera ett betonggolv eller bara hitta ett sätt att underhålla eller rengöra . Här finns alla möjligheter att skapa ett fantastiskt vackert fogfritt och slitstarkt golv.


Betonggolv HTC – Super floor. Ett polerat betonggolv är hygieniskt och lättstädat. Välj yta från helmatt till högblankt. Välj hur mycket sten som skall exponeras i ytan. Slutprodukten blir ett lättstädat golv där damm minimeras, ljudnivån sänkts och arbetsmiljön förbättrats avsevärt.


Erfarenheter visar också på minskade servicebehov på truckar och liknande utrustning. Slipade betonggolv som slityta har funnits länge i industrilokaler och offentliga miljöer, men börjar nu också bli mer och mer vanligt i hemmamiljö. För mer information om slipade betonggolv se HTC Professional Floor Systems. Ta mig högst upp på sidan.


FÖRSTKLASSIG BETONGSLIPNING SOM GÖR SKILLNADVi slipar betonggolv i alla sorters bostads-, kontors- och industrimiljöer. Vi utför också renoveringar av alltifrån granit, marmor och kalksten till terazzo och trägolv.

Du får hjälp med både konsultation . Konceptet är en diamantpolerad betonghud och de konceptet som mest av alla liknar ett ”rått” betonggolv. Städbarhet, livsläng miljömedvetenhet och . Så nu är garaget gjutet. Behöver få de slipat till en fin yta. Kollade lite på blocket efter hantverkare som gör detta billigt (garaget är inte högprio hos sambo) Men fann inga. Ligger i sthlm, är på kvadrat.


Nån som pysslar med detta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.