onsdag 19 november 2014

App där man byter ansikte

Face swap” är en het nättren alltså appar som byter ansikten på våra bilder. Att använda dem är lätt: Ta bara en bild av dig själv och byt ansikte med en vän eller en kändis. Swap Face live on camera. If you wonder to look at images with swapped faces and wish to do this trick on your own taken pics.


Just take picture or choose any from your gallery and play with them.

Use the Selection oval to . The best and completely FREE photo face swap app. Easy to use, with realistic. Make any photo into a funny one. CNET: ”If you are searching for a great time killer and funny photo app , this one is for you.


Main Features: Replace face parts Funny eyes, noses, make them bald. På vissa appar går det även att i realtid byta ansikte med en vän.

Vi tänkte här presentera de populäraste apparna. Vill du prova något fantastiskt och nytt? Hämta Fri Ansikte Byta - Ersätta Ansikten Och Ändra Ditt Utseende Med Bäst Bildredigering och har timmar skrattar med vänner, flickvän eller . Vad appen gör är att den transformerar en valfri bild av ett ansikte så till exempel ett leende kan läggas på. Personen på bilden kan även fås att se äldre eller yngre ut och rentav som det motsatta könet.


Resultaten varierar lite beroende på bild och vald effekt men är många gånger skrämmande . Några har blivit arga för att appen bara har två kön, att de inte kan vara både man och kvinna. Andra är positiva för att appen låter dem leka med könsidentiteten. Den som inte vill byta kön i en app kan prova att byta tänder. Båda ser på mitt åldrade ansikte ut som . En av de fantastiska nya funktionerna i Snapchats uppdatering är en ansiktsigenkänning som låter användare trolla med sju riktigt häftiga videoeffekter. Du uppdaterar appen , öppnar selfiekameran och håller fingret intryckt på ditt ansikte på skärmen.


På så vis dyker en listvy upp där du kan . Se hur lätt det är att ändra ansikten i en video med Wondershare Video Editor, som är kompetent att spåra rörelse i ansikte och passar för storleken intelligent. MSQRD (Masquerade) klättrat allt högre upp på listorna över världens mest nedladdade. Med hjälp av olika filter och funktioner kan man göra roliga bilder på sig själv och andra.

En populär funktion är så kallad ”face swap” där man kan göra så att två personer på samma bild byter ansikte med . Appen är tänkt för vuxna, och några av de masker som finns att prova kan vara ganska läskiga, eller uppfattas som olämpliga för barn, men tillsammans med en vuxen kan det vara . Dom här apparna kan vara bra ibland om man använder den i lagom dos, men folk verkar inte veta när nog är nog. Söker hemsidan där man kan ladda upp en bild på ett eller fler ansikten så klistrar man på dom på några snubbar som dansar! This app will add filters to your camera and.


Det överdoseras på allt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.