måndag 24 november 2014

Hällnäslyft

CITY LIFE IS A SHITTY LIFE . Hur många använder sig av en hällnäslyft när ni timrar? Alla tillverkare, importörer, återförsäljare och serviceföretag av entreprenadmaskiner och entreprenadmaskintillbehör. Hällnäslyften tillverkades här.


Elisa Thorell och Ida Granberg i färd med att köra ut grantimmer ur skogen. I Åskilje by i Gunnarn mellan Storuman och Lycksele kommer snart en lekstuga på plats.

Linn Andersson sökte en lekstuga till sina tjejer och fick ett hett tips. Det kan bli får hemma hos Marlene Eriksson i Bjurholm om hon får sin partner med sig. Alla lyftdon från alla leverantörer hittar du på LantbruksNet.


Den fungerar efter samma princip. Jag har förresten två bänktänger som fungerar mad spak och friktionslåsning. Den ena använde jag på min förra bänk. I senaste numret hade ni en intressant artikel om slow-feeding, som vi själva praktiserat för andra vintern nu.


Dessutom är det lätt att flytta balen en bit, om den . HÄLLNÄSLYFT FÖR TIMMERKÖRNING med skoter önskas köpa.

Vad tjänar det till, detta skuggornas spel detta svall av känslor och medvetenhet som tändes och falnar och dör? Detta liv, som i formernas mångfald går i de evigt kretsande världars spår . Image may contain : shoes and plant. Tänk så skönt att vara två - då blir man ju riktigt effektiv! O trevligt m sällskap såklart! Citat från idag Kan du hällnäsa på den :-) ! Det kommer bild på den framöver, sambon hade konstigt nog . Jag har nu köpt en griplastarvagn och hoppas snart kunna investera i en häst till som kan hjälpa till att dra vagnen eftersom den är ganska tung.


Sök efter nya eller begagnade saker. Nowadays the company is called Lameco AB and rumours say that they still make them. Cafeteria och bowling stängt Skärtorsdag. Vilhelmina Folkets hus håller årsmöte den april kl 19. VIK informerar: Säljes: Kapad och kluven björkve travad i lådor.


Köppte nyligen en Ockelbo fighter med bla en timmerkälke till liknande din. Men då jag nu kört lite i skogen och lastat så började jag känna att det var tungt detta ! Vinterdäck dubbade på f. Lammrack o mandelpotatis. Fortsatt arbete med timret.

Blockning av timret fortsätter. Vi försöker med hävstänger lyfta och flytta stockarna som pga. En hällnäslyft hade inte varit fel. Det går med hyfsad framgång. Att rulla stockarna på mindre runda stockstumpar gick väldigt effektivt.


Liknar en Hi-lift men är smäckrare och har en dubb som man slår in i stocken för att lyfta. När man kommit upp i rätt höjd viker man in änden över lasset och tar nästa ände. Den är lika farlig som Hi-liften !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.