torsdag 27 november 2014

Retuschera bilder mac

Du kan ta bort defekter, dammfläckar och andra små märken från en bild. Läs mer om hur du redigerar bilder med tillägg från tredje part i Bilder för iOS och macOS. Och ta reda på hur Bilder och appar från tredje part samarbetar på din Mac.


Photos för Mac : Redigeringsgrunder. Du kan använda redigeringsverktygen i Bilder till att göra enkla ändringar för bilderna, som att rotera eller beskära dem. En bild i redigeringsvy med redigeringsverktygen till höger.

När du ändrar en bild sparar Bilder originalet så att du alltid kan ångra ändringarna och återgå till det . Photo - redigera - retuschera - postad i Foto, grafik, design och tryck: Jag använder ibland retuschera -funktionen i iPhoto för att blurra över ansikten. Kan någon annan i efterhand återskapa det som fanns under blurret? Finns det något annat sätt iPhoto att dölja delar av bilden? Få några bilder i handen och vill redigera dem på Mac ? Få dessa bästa gratis foto redigeringsprogram för Mac för att redigera och retuschera dina bilder nu!


Applikationen, som du laddar ner till din dator finns idag för både Windows, Mac och Linux och på flera olika språk, däribland svenska. Med det kraftfulla GIMP får du ett brett urval av .

Nedan finner du mina fem tips för dig som vill redigera bilder snabbt och enkelt, utan att behöva ladda ner något program till din dator. Detta inlägg kommer att ses över inom. Om du hittar en bild som behöver lite mer uppmärksamhet, klicka dig vidare till Justera-fliken så erbjuds du ett antal mer avancerade alternativ i ett väl fungerande gränssnitt.


Steg för steg – Enkla justeringar på din Mac. Med Rotera-knappen vrider du bilden motsols 90 . Men då jag lägger tillbaka bilden i Bilder blir det väl en helt ny . Bilder , både programmet och fotografier att redigera. Något tillägg (vi använder verktyg från Macphun). Utvecklarna Macphun var snabbt ute med kompatibla tillägg för programmet Bilder.


Använder som äger något av verktygen . Fixa till bilderna – utan en enda krona. Här hittar du sju gratisprogram med olika möjligheter för dina bilder. När man lärt sig det kanske man vill ta det ett steg till och lära sig retuschera dem på ett snyggt sätt också.


Här får du lära dig grunderna i en . Det nya bildredigeringsprogrammet Fotor för Mac är en . Mac App Store finns det en rad alternativ, men de flesta kostar pengar. I vissa fall räcker detta för att snygga till en bild. Knappen Rotera skiftar bilden motsols.

Beskär används både för rotering och beskäring. Filter innehåller de sex tråkiga filterna som vi nämnde tidigare. De två mest användbara funktionerna i Bilder ligger under knapparna Justera och Retuschera. Du kan också måla en del av ett lager över ett annat lager.


Verktyget Klonstämpel är praktiskt när du vill duplicera objekt eller ta bort en defekt i en bild. Se även Klona innehåll i videofilms- och animeringsbildrutor. Alla moderna Mac -datorer levereras med iPhoto som en del av iLife, den standard programpaket för Mac. IPhoto-programmet kan användare samla alla sina digitala bilder i ett program och redigera dem enkelt.


Klicka på den plats i bild som du vill retuschera och klicka på Retuschera på nytt. HD-kvalitet med knivskarp skärpa. Skaffa den nya versionen av Picasa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.