torsdag 20 november 2014

Eliq energimätare

Energy management company which provides solutions to innovative utilities allowing them to grow their customer relationship by increased engagement. Mottagaren har en användarvänlig pekskärm och kommunicerar . Tvådelad energimätare med en trådlös sensor som sätts på elmätaren och en trådbunden mottagare som kopplas till routern. Loggar hemmets elförbrukning och presenterar den i webbläsare och mobilappen Eliq Online finns till Android och iOS. Larmar vid strömavbrott .

Med energimätare från Eliq kan du hålla koll på din energiförbrukning. Vi tar reda på hur den fungerar. Sändaren drivs med ett utbytbart batteri och fästs enkelt på elmätaren med hjälp av en dubbelhäftande tejp.


Med ett optiskt läsöga så läser sändaren av elmätarens pulsdiod och skickar information om elförbrukningen trådlöst till pekskärmen som därmed kan . De två elmätarna med högst betyg är Eliq och elbolaget Eon:s elmätare 100koll. Båda dessa elmätare vänder sig i första hand till privatpersoner, men elmätaren 100koll finns bara tillgänglig för dem som är kunder hos Eon. Tre elmätare har fått betyg det är Efergy, Esmart och PowerConcern, där Esmart .

Sändaren läser av elmätaren i realtid och skickar informationen till pekskärmen. Se hur elförbrukningen rusar när du slår på vattenkokaren. Minska dina elkostnader med Eliq energisparprodukter!


Den kräver att du sätter på tre strömtransformatorer på inkommande fasledare (inte åverkan) och den verkar enligt användarrecensioner ha problem med reaktiv effekt. Den loggar mätarvärdena från elmätaren till en fil på enheten. Man kan ansluta displayen via USB till en dator för att läs.


Du lånar en realtidsmätare i tre månader, sedan tar vi hand om dina mätvärden och gör en analys. Månadsavgiften kommer att debiteras på din elfaktura. I lördags monterade jag in en Eliq elmätare. Vi har nätägarens elmätare i anslutningspunkten i ett plåtskåp . Snabbgenomgång av elmätaren Exibea Eliq med petskärm.


Med en energimätare från Eliq kan du hålla koll på din energiförbrukning. Vi erbjuder två modeller av energimätare för olika typer av behov, här nedan listar jag var det olika energimätare kan hjälpa dig med. Har du så mycket elkoll som du önskar? Jag tänkte skaffa mig en Energimätare nu, När jag har en tvist med mitt elbolag.


Och när man har en sån tvist som jag har med elbolaget vill man bar.

Eliq Energidisplay är marknadens smartaste energidisplay, en pekskärm . Helt ny trådlös energimätare med Touchscreen. ELIQ energimätare 868Mhz TFT LCD.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.