torsdag 20 november 2014

Nibbler till skruvdragare

Denna nibbler kopplas på en borrmaskin eller skruvdragare och låter dig skära i plåt genom stansning. Fler produkter i samma kategori. Välj butik för lagerstatus.


Monteras på din vanliga borrmaskin. För klippning av stålplåt, rostfri plåt, koppar, aluminium eller plast.

Välkommen till oss på Jula! Slut Begränsat lager I lager. En nibbler stansar ut små bitar ur plåten vilket gör att det går lätt att svänga och korrugerad plåt är inga problem.


En plåtsax däremot klipper plåten och gör det därmed svårare att svänga men lättare att städa. Upp till gånger snabbare rak klippning och figurklippning än vanliga plåtsaxar, klipper. Det ska vara säkert att handla byggvaror på nätet - därför använder Byggmax 3D Secure för att garantera säkra kortköp för våra kunder.


Du kan även välja att betala med direktbetalning eller faktura precis lika säkert.

Byggmax har en liten nibbler som man kopplar till skruvdragare eller borrmaskin som är riktigt bra på takplåt. Vi har just skurit 9m 5mm på tvären över profilerna med en sådan i skruvdragaren. Och det bästa är att den kostade runt 300:- : thumme: Det var inte bättre förr, men det är sämre nu! Såg denna nibbler när jag kollade . Jämför priser och läs recensioner på Elverktyg. COSMOTECH är ett unikt klippverktyg som kapar cement- och fibergipsskivor i princip utan damm.


Bitsfäste Chuck 10mm Chuck 13mm. De smidiga elverktygen gör att du kan figurklippa utan att deformera materialet. Som hos alla våra tryckluftsverktyg får du mycket prestanda i förhållande till vikten och storleken med en PS-10B, den är mycket stark och sågar i upp till mm tjock plåt. Räcker inte mm sågdjup har vi även en större cirkelsåg, PS-med mm sågdjup. Har du svårt att få till hålet . Fuji är ett Japanskt kvalitetsmärke som har skruvdragare av en slående typ, air shut off.


Detta gör att skruvdragarna når ett högre moment än de andra pistolskruvdragarna i Powertools sortiment, och jobbar mycket snabbare – men till en något lägre precision. Det är samma verktyg som Fujis mutterdragare, men de är . Hitachi Power Tools Sweden AB. Leverantör av elverktyg, spikverktyg, handverktyg, infästning till bygg- och industrifackhandel.

Som proffsanvändare tjänar du alltid på att satsa på kvalitet från början, därför har vi häjlpt dig genom att noggrant valt ut ett sortiment av pålitliga verktyg. Oavsett vilket elverktyg du behöver så har vi något som passar ditt jobb. Vi har till exempel borrhammare, borrmaskiner, polermaskiner, skruvdragare , skruvautomat, . Kort och kompakt maskinkropp, greppvänlig design, omkrets endast 187mm. Klippriktning inställbar i tre olika lägen, ren och gradfri klippning. Ofta blir ett FEIN elverktyg åter helt funktionsdugligt när en originalreservdel har monterats.


Därför hittar du i FEIN reservdelskatalog allt du behöver till dina maskiner. För att säkert hitta reservdelar behöver du antingen maskintyp en eller maskinnumret.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.