torsdag 27 november 2014

Begagnad vattentank

Vattentanken har varit monterat på lastbil. Köparen ombesörjer lastning av objektet. Försäljningen sköts av Nordisk Logistik Partner på uppdrag av ägaren av objekten. Alla frågor i samband med denna auktion eller begäran om granskning kan riktas till.


Begagnad vattentank i polyetén. Stor tömningskran nertill.

Lämplig till stamlösningskar, vattenlagring, nematodvattning , returkärl, tanken kan grävas ner om man förstärker sidorna, gödsling med biologiska . Funkar bra att ha ett badkar under som man fyller upp i. HE26 Täckduk till vattentank diameter 268 . Tankar - Företagsgruppen Trädgårdsteknik - marknadsledande leverantör och producent av produktteknisk utrustning. FÄRSKVATTENTANK, HUSVAGN POLAR -88 . Jag behöver en ny eller begagnad vatten tank. Bildelsbasen hade inte heller.


Har inte hittat nåt på nätet. Till husvagnar finns inga register som det gör till bilar, vilket betyder att vi inte kan se vilka fönster, kylskåp etc som passar till just din vagn.

Därför måste du ha måtten på den del du söker, så du enkelt kan hitta en motsvarande del här genom att titta på bilderna och måtten. Jag har st innerdörrar med karm. Dimensiorna på dessa är 1m x 8m.


Någon som har erfarenhet av det? Kemiskt ren destilerat vatten, typen batterivatten (inte begagnat ;)) är utmärkt för detta ja. På senare år har det blivit väldigt populärt att köpa en ny eller begagnad transportbil och riva ut hela inredningen.


På så vis går det att anpassa husbilen. En stor säng, finurlig badrumslösning eller en stor vattentank på minst 1liter är sådant som kan vara praktiskt. Om bilen är försedd med ramfönster . Post by maja Mon 11:45. Den har suttit i en IF- båt, men den borde nog passa i en M26.


Man kan nog skicka den . Bara att spola denna IBC-tank med vatten så är den helt ren. VW dieselmotor, ca kubiksopmaskin, Ca 3l vattentank. Startar och går, stått still i ett varmgarage under en längre ti därav få timmar.


Säljes i förevisat skick.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.