onsdag 19 november 2014

Värsåsvillan annex pris

All information om VärsåsVillan. Här kan du läsa om företaget samt vilken typ av produkter de tillhandahåller inom kategorin Trähus. Du hittar kontaktuppgifter och addresser samt det finns en länk till hemsida.


Att umgås är att skapa minnen. Det är de dagarna vi minns som räknas.

När familjen var samlad på sommarstället, när ”alla” var där. Den trevliga fikan som blev till spontanfest. När någon kom på besök och sedan stannade hela helgen.


Utsikten från altanen, regnets smatter på fönstren. Följ VärsåsVillan på ! Storstugan är öppen, med meter till nock. Köksdelen är lagom avskil med en bra matplats vid burspråket.

Vallersvik Typ: Lofthus med tre rum och kök på ,kvadrat och ett öppet loft på 2kvadrat som kan inredas till två små sovrum. Fritidshus från VärsåsVillan. Via vårt varumärke VärsåsVillan säljer vi fritidshus optimerade för de speciella förhållanden som råder där de flesta fritidshus uppförs i Sverige – vid kusten, på fjället, i skogen eller vid en sjö. Vi vet att olika omgivningar och miljöer kan kräva unika lösningar av arkitekturen, och vi kan ta fram det . Säljer både nyckelfärdiga hus i en och två plan samt fritidshus och energisnåla passivhus. Värsåsvillan Fagerhult - Fritidshus som permanent.


Utvecklar, designar och bygger nyckelfärdiga hus, . Men det finns inga med våra behov. Det jag skall ha är minst sovrum. Sedan e jag ganska flexibel. Inredningen skiftar vad gäller standar material och . Sommarstuga (Funkis).


Eldningsolja Miljöklass och utvärderingskriteriet är 1 pris. Miljödeklaration är ett skall-krav i anbudsförfrågan. Tekniska kontoret föreslår att överlåtelsen godkänns.

Hudikhus bygger prisvärda hus utan att tumma på kvaliteten. Här finner du prislistor för de olika modeller vi erbjuder. Prislistor för Hudikhus. Subline är en ny generation hus, olikt allt annat vi tidigare gjort. Ett skalbart hus som tål vardagsliv men.


Med en enda kontakt, fast pris och garanti. Våra fritidshus – VärsåsVillan. Här presenterar vi våra hus i kategorierna kust, fjäll, skog och sjö.


Givetvis kan du bygga dessa även i andra miljöer än de vi valt, och vi hjälper dig självklart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.