måndag 24 november 2014

Elmia skogsmässa 2017

Världens största skogsmässa var i år större än någonsin, både till yta och till antal utställare. Den nya generationen skogsägare tar greppet om skötseln av sina egna skogar. Deras mål är mer än avkastning.


Minst lika viktigt är att skogen brukas på ett långsiktigt och miljöanpassat sätt. Nu ställer skogsägarna .

Här är mötesplatsen för dig inom den gröna näringen, du får möjlighet att nätverka och knyta nya kontakter. Tack alla besökare för denna mässa ! Det är på mässan nyheter . Ett hållbart och lönsamt lantbruk med tillväxt. Ett lantbruk där det finns plats för såväl ett stort hjärta för näringen, som en nyfikenhet på innovativa vägar framåt i en konkurrensutsatt och allt mer digital värld.


Hur kan digital teknik, robotik . Världens ledande tillverkare och leverantörer till skogsbruket samlas i skogarna söder om Jönköping. Ingen skogsmässa har någonsin haft fler utställare eller mer monteryta, och besökarantalet tros även det slå nya rekord.

Uppvisningarna av skogsmaskiner är en självklar höjdpunkt för många på . Volvo Construction Equipment, Volvo Penta och Volvo Lastvagnar Sverige. Tre Volvo-företag med ett tätt samarbete. Ett kraftfullt team med förstklassigt support över hela världen, vilket ger de bästa lösningarna för ditt företag. Försäljningen av monterplatserna har börjat!


Den pågår mellan 7-juni i Vaggeryd utanför Jönköping. Här är lite fakta om den som du kanske inte känner till. Missa inte filmen på köerna på E4. Filmen är tagen vid Ljungarumsmotet hela vägen upp till fjärrvärmeverket.


För er som inte vet så är Wood den större, internationella,. I en extrainsatt presskonferens berättar Lotta Frenssen att det även under fredagen har varit problem med trafiken till den stora skogsmässan. Elmia är Sveriges största mässa. Vart fjärde år samlas här skogsägare, entreprenörer och skogstjänstemän från hela världen för att ta del av de hetaste trenderna och de senaste innovationerna. Den här artikeln behöver källhänvisningar för att kunna verifieras.


Uppgifter utan källhänvisning kan ifrågasättas och tas bort. Diskutera på diskussionssidan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.