torsdag 20 november 2014

Klingkap metall

Klingkap Metall - företag, adresser, telefonnummer. Vi har ett brett sortiment av kapmaskiner. Från professionella standardmaskiner till premiummaskiner. Vi säljer maskiner från Pedrazzoli, Pilous, Luna samt Ferax. Tror nämligen jag har en maskin för aluminium.


Men i den kör jag en gammal klinga för stål.

Det har funkat en så länge ,men nu tänkte jag byta klinga. Och då tänkte jag höra om det finns stål kap klingor som tål och funkar bra med lite mer varv. Det finns billiga klingor och sen finns det dyra klingor som inte håller måttet. Vi jobbar med kvalitetsklingor som håller och skär. Hittar ni inte klingan till er cirkelsåg, Gersåg eller byggsåg nedan så kolla i. Säljare: Entreprenadföretag.


Detta objekt säljs på uppdrag av en mekansisk verkstad. Fungerar och kontrollerad.

Använd fram tills nyligen. Id=5eller är det vettigare att titta på en klingkap istället? Den stora frågan om du vill ha vettiga svar är vad du tänkt använda den till! Wetterstadens Auktioner AB.


Image may contain: people standing and indoor. Små metallbandsågar är ju kanon. Tillochmed kinasågarna brukar funka skapligt. Mycket tystare än en klingkap för metall , spånet yr inte åt alla håll utan håller sig väldigt nära.


Sedan ska vi inte ens prata kapsågarna med kapskiva hur de beteer sig. Vallensbæk Kommune, Danmark. Orbitalum nye letvægtsrørsav med laser på kun 2kg En økonomisk løsning til skæring og affasning af rør. GFX leverer en hurtig, retvinklet og gratfri ove. Precision såg helt ny aldrig använd.


Disk sawing machine, model GM 2F. Eventuellt kan få en helt ny metall klinga på köpet. Ferrum Metall AB är ett företag med bred erfarenhet inom skärande metallbearbetning och uppbyggt på fyra, för oss viktiga hörnstenar - erfarenhet, yrkesskicklighet, teknisk kompetens och en.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.