måndag 24 november 2014

Hörby bil o traktor

Förra året gick företaget med förlust. Företaget har anställda och omsätter miljoner. Bolaget skall driva handel samt reparation och service av bilar samt därmed förenlig verksamhet. Vi är ett litet familjeföretag med stor kunskap och snabb service.


Alla rättigheter reserverade. Lokalerna kommer i höst att tömmas och byggas om.

Här tycks tiden ha stått stilla. I Höör kraschades en stulen traktor in i entrén på Backagården. Några timmar senare rullade en annan stulen traktor omkring i Hörby och körde på bilar och mejade ner skyltar, staket, . Ca 13st blandade torkarblad.


Bil och Traktor i Hörby , Hörby. Ca 15st blandade torkarblad. Ca 14st blandade torkarblad. Bolaget som omsatte mest, omkring miljoner, är Landskronabaserade Bilbytarna. De hade för lite rörelsekapital, men det är för tidigt att .

Se bilannonserna i sin helhet och hitta din nya bil. Se när nya bilar inkommit, det senaste bilarna listas löpande. Reparerar alla bilmärken. Glasskador på alla bilmärken. Bilservice och reparationer hos BDS i Hörby.


Boka bilservice online och få priset direkt. BDS verkstäder servar och reparerar alla bilmärken. De har fram till nu huvudsakligen sålt McCormick traktorer men vill nu utöka med ett till märke. Från vänster Anders Nilsson Säljare, Mattias Nilsson vd. Zetor är ett tjeckiskt traktormärke och importeras till . Hörby är en tätort och centralort i Hörby kommun i Skåne län.


Hörby ligger längs med E22:s sträckning ungefär kilometer nordöst om Lund och kilometer sydväst om Kristianstad. Den ligger nära Östra Ringsjön och ungefär kilometer sydost om Höör. Visa fler bolag på denna adress.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.