fredag 28 november 2014

Luftavfuktare jula

Avfuktaren har kontinuerlig drift och är försedd med en extern avloppsanslutning (Ømm) som kan användas vid mer permanent installation (slang säljs separat). Förbättrat inomhusklimat och behagligare källare respektive tvättstuga! Avfuktaren har elektronisk luftfuktighetssensor, justerbar luftfuktighet och extern avloppsanslutning (Ømm) som kan användas vid mer permanent installation ( slang säljs separat). För ett behagligare inomhusklimat och snabbare torkning av kläder!


Enheten har också ett läge . Med en luftavfuktare får du hjälp att hålla fuktbalansen i luften på en gynnsam nivå.

I boendemiljö, förrå källare och på vinden – oavsett utrymme minskar avfuktaren risken för fukt- och mögelskador och ger ett fräschare inomhusklimat. Jämför priser på luftavfuktare. Välkommen till PriceRunner!


Luftavfuktare till huset? NetOnNet har luftavfuktare som hjälper dig hålla fukten borta. I källare, husgrunder och tvättstugor blir luften torrare och bättre. Spara denna filtrering i min lista.


För att förbättra klimatet i fuktiga källare eller få tvätten i att torka fortare i tvättstugan. Värmer den omgivningen som en Woods DS-ska göra?

Den innehåller en kompressor så den lär kyla av en aning. Men det är så lite så det är väl knappt märkbart? Rätt luftavfuktare på rätt plats kan bidra till att förbättra inomhusmiljön utan att du behöver höja värmen.


Det finns luftavfuktare för olika användningsområden. Energimyndigheten har testat luftavfuktare med tre olika metoder . Eftersom vår Comfort Aire avfuktare klappade ihop och vi inte får nån ny i och med Silvans konkurs måste det inhandlas en ny. Om man inte är intresserad av att lägga en massa pengar - var får man mest bang for the buck? Eller rättare sagt flest liter vatten bort per krona. Jula har ju nån variant för dryga . Den ena ska mest göra nytta i torkrummet i hus nr ett.


Som ligger i källaren så den kommer få göra nytta där. Den andre ska vara i källaren på 70kvm i hus nummer två och få bort det äckliga källar klimatet som är där. Kollat på Swedol, Jula och Biltema och netonnet änsålänge.


Ansluts luftavfuktare har kontinuerlig avfuktning samt tre fasta luftfuktighetsnivåer på . Ansluts avfuktare kommer med justerbar luftfuktighetsinställning (i -intervaller) och kapacitet för utrymmen på m². Har funderingar på att skaffa en luftavfuktare till källaren. Problemet är att den har en maximal drifttid på timmar, sedan stängs den av och måste startas om manuellt. Hade tänkt att använda den i mitt garage, men jag åker inte alltid dit en gång per .

Får la se hur den fungerar. Ingenting är omöjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid att lösa. Användarvisningsbild skovde: Uppkörning: Inlägg: 263: Blev medlelör jan.


Tjenare, tänkte kolla här om några husägare använder luftavfuktare till källaren? Det är enklast möjliga från Jula som bara går att slå av eller på. Detta räcker gott och väl för att suga ur fukt ur dynor mm.


Sen kör jag den lite till och från är jag är vid båten. På vintern hade jag senaste året ingenting, och hade inga problem med fukt. Stänger till men tejpar inte igen .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.