fredag 21 november 2014

Plåt runt skorsten kostnad

Tänkte kolla en grej med er, om det är någon som har en kvalificerad gissning eller kanske själv fått samma arbete utfört nyligen. Vad kostar en plåtslagare? Plåt på skorsten - pris? Kostnad för takomläggning?


Installera enkel vedkamin. Någon som kan klä en skorsten med plåt ?

Vi tillverkar och klär in din skorsten i plåt och hjälper till med måtttagning. Du kan även välja bland flera olika färger för din plåtinklädnad. Beställ ditt skorstenskydd här!


Många av de skorstenar som murades upp består ej av frostbeständigt tegel och om fukt och vatten sugs upp i teglet och sedan kylan kommer så frostsprängs teglet även om man klätt skorstenen med plåt. Jo, när vädret slår om och blir kallare så finns luft som är mindre kall mellan plåten och teglet, . Vi har lagt om vårt tak i sommar och som pricken över i skulle en plåslagare klä in vår slitna skorsten med plåt. Wakaflex kilarna säkerställer intäcknings funktion genom att förhindra stillastående vatten.


Spara pengarna till hantverkaren och gör jobbet själv. Se här hur du får det tätt runt skorstenen med hjälp av takpapp.

Gummitätning runt om under uppställningsanordningen gör denna huv hermetisk försluten mot eventuell väta som vill tränga in under halvmånen. Varje huv tillverkas individuellt för perfekt passform. CNC Stansade galler för individuell passform. Frakt över hela Sverige.


Ditt drag ökar avsevärt . Vi utför renovering av skorstenar: murning av skorsten , fogning av skorsten , glidgjutning av skorstenskanaler och montering av skorstensskydd och eldstäder. Byte av plåt runt skorstenen samt skorstenskrage. Problem uppstår även vid sotningen eftersom många huvar inte kan demonteras och därför kan vi inte komma åt att sota på ett godtagbart sätt vilket även är ett arbetsmiljöproblem för att risken att ramla ner ifrån taket ökar när vi måste klättra runt eller ligga halv vikta över skorstenen. Slutligen nytt plåtarbete kring skorsten och så. Takpannor av plåt , taktegel, betongpannor - vad kostar det?


Här hittar du tips om hur du underhåller din skorsten och bra att veta när du ska renovera skorstenen. Skorsten , renovering och underhåll. Den gamla putsen ska sitta helt fast.


Borsta bort putsbruk och blöt . Wosab tillverkar skorstenshuvar i syrafast plåt. Vi kan även klä in hela skorsten med plåt som skyddar stenen från regn och snö. Profilerad plåt täckning. Pristabell till kolumn J-K.


Avmätningsregler och momenttext till kolumn J-K.

Om skorsten eller ventilationshuvar innehåller speglar och liknande tillkommer utöver mom. Ofta vet villaägaren inte om att kajor har bon i skorstenen förrän det är för sent. Anders Jarlros, snickare. Det allra bästa är att sätta. Anpassa din skorsten efter behov med vårt skorstenspaket som du köper per meter, flexibelt och enkelt.


Paketet består av en stålskorsten av högsta kvalitet speciellt framtagen och lämpad för vedeldade eldstäder som braskaminer, vedpannor och bastuaggregat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.