torsdag 20 november 2014

Köra fyrhjuling i stockholm

Tävla med våra häftiga fyrhjuliga motorcyklar på vardera 2kubik. Ni kör dessa mot varandra på Stockholms häftigaste bana för uthyrning. Fyrhjulingarna är automatväxlade, d. Ni tävlar med upp till mc per lopp.


Exempel, är ni personer delar vi upp er i tre kvalgrupper, med personer i . Här tävlar ni med gokartbåtar på en markerad boj-bana.

Klicka på bilden för mer info och bokning. ATV-racing, prova köra 4-hjuling. Här får nybörjare och inbitna fantaster får sitt lystmäte. Mer Gokart i Stockholm ! Vår gokartbana och gokarthall är under konstruktion och beräknas bli. Pris (minst personer):.


Ett provvarv samt två varv på tid. Våra 4-hjulingar är något av det häftigaste och roligaste man kan prova på.

Tävla med en 150-kubik fyrhjuling på en tuff terrängbanan i Stockholm. En upplevelse ni sent kommer att glömma! Kör fyrhjuling nära Stockholm - Häng med på fyrhjulingssafari! Här är upplevelsen för dig som gillar att ta dig fram påfyra hjul i rolig och krävande terräng. Upplevelsen ger dig både utmaningar ochglädje!


Upplev fyrhjulingens kraft på Stockholms häftigaste bana! Du inleder med ett provlopp för att få känns på fyrhjulingen och banan innan det är dags för två fartfyllda tävlingsvarv. Under dessa kvalheat kommer du känna adrenalinet pumpa när du flyger fram på banan. Du får självklart ta med vänner och bekanta som kan titta . Efter häxjakten på alla fyrhjulingar i höstas så vågar man sig inte ut längre. Så min fråga är, finns det någonstans där man kan köra utan att vara rädd för att stöta på poliser, svampplockare och sura trädkramare.


Terräng körning lämpligt för quad. Anmäl till moderator Loggat . Tävla med häftiga quad- fyrhjulingar på vardera 2kubik på en häftig grus och sandbana mot varandra. Kom till en av Stockholms häftigaste banor och se hur duktig du är på att köra fyrhjuling.


Här hittar du olika motorsporter, spännande och äventyrliga aktiviteter som passar vid många tillgällen. Vad sägs om att köra gokart med kollegorna, tävla i folkrace på er svensexa eller varför inte åka fyrhjuling under er konferens?

Polisen får inte köra fyrhjulingar. För en vecka sedan körde en polisman rakt genom isen vid Norr Mälarstrand – och avled. Tysta minuter, fyrhjulingsförbud och stor sorg har färgat Stockholmspolisens senaste vecka.


Det var i samband med statsbesöket från Turkiets president som . Hos vuxna är attityden att man kan köra fyrhjuling när man är berusad och många tycker det är jätteroligt att ge en fyrhjuling till ungarna, trots att de inte får. Pia Sandvik, styrelseordförande i Länsförsäkringsbolagens Forskningsfond. Köra fyrhjuling - regler och risker. Intresset för fyrhjulingar ökar och för dig som kör fyrhjuling är det viktigt att känna till vilka regler som gäller och vilka risker som finns.


Den här broschyren ger dig en överblick över reglerna och hur du undviker olyckor. Find Event Dates, Tickets, Prices, Offers and More Information. Tiden läker alla sår sägs det. Men i naturen kan läketiden vara lång. Skador skapas fort men läker långsamt.


Att köra i terräng leder ofta till skador på mark och växter. Djupa körspår i våtmarker kan bli till diken som leder undan vattnet. Marken blir torrare och växter . Nio personer omkom i olyckor med fyrhjulingar förra året. Nu vill branschföreningen ha skärpta krav för att få köra fordonet.


Hammarstran Stockholm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.