torsdag 27 november 2014

Hyra partytält karlstad

Kontakta oss för konsultation inför ditt nästa event. Thorbjörn Ekåsen med personal. Talt, partytalt, hyra talt till event. Bra instruktioner medföljer.


Hämtning och återlämning sker i Karlstad.

Pris 9kr för hyra i en vecka (dagar) per tält. Sänd ett mail med önskat antal tält , vilken datumperiod (ange önskad dag för hämtning och önskad dag för återlämning (ej bara veckonummer)) du . Här kan du hyra partytält till festen eller evenemanget. Förutom partytält kan du även hyra tältinredning, bor stolar, släpvagnar mm. Tältuthyrning till festen.


Hos oss hyr du även ett stort sortiment av möbler. Hyra tält och möbler Rent a Tent. Internet i all ära, men ibland vill man ha personlig rådgivning.

Våra kontaktuppgifter finner du nedan. Light Design i Karlstad erbjuder ljusteknik, ljusdesign till konsert, turné eller teater. Vi utgår alltid från vår bas i Lidköping – men levererar gärna till dig som exempelvis bor i följande städer med omnejd. Från färdiga festpaket till anpassade tält för ditt event.


Hyrtältet kan hjälpa dig hela vägen från planering till catering och tältuthyrning. Den stora biten som försvinner är uthyrningen av tält. Evenemangsservice i Karlstad avvecklar en del av sin verksamhet från årsskiftet. Vi finns i Örebro, Västervik, Stockholm och Karlstad Välkommen till vår uthyrningsdel!


På vår hemsida kan ni kolla runt på ett utbud av våra. Med Värmlands största och bredaste sortiment av tält , möbler och annat. Vi hyr ut tält och möbler till bra pris med trygga leveranser. Här kan ni hyra partytält , bor stolar och festtillbehör till ert bröllop. Tält behövs både vid regn och solsken.


Till företagets presentationssida. Stolar för personer samt bord. Upphandlingen är avslutad.

Jag önskar att hyra porslin, dukar och partytält till bröllop. Sveriges största tältuthyrare med uthyrare på orter runt om i Sverige. Vi har ett komplett sortiment med partytält i toppklass.


Våra hyrtält finns i alla storlekar - upp till tusentals kvadratmeter. Förutom tältuthyrning erbjuder vi dessutom bor stolar, bänkset, ståbor belysning, golv- och värmesystem m. Då den enda restaurangen på orten inte accepterar att vi tar med eget dricka till maten eller kan servera buffè som vi vill ha,så funderar vi på att hyra ett tält ? Ngn som har erfarenhet av vad det kostar? Tältet ska va så pass stort att det rymmer sittandes gästar, buffèbord och ett danssgolv. TENTMASTER SCANDINAVIA AB. Uthyrning och försäljning av tält såsom partytält , snabbtält, lagerhallar, evenemangstält, depåtält och annat eventmaterial såsom bänkset, bor stolar, möbler, golv, värme, belysning.


Tentmaster - Örebro och Karlstad är en Maxidepå Maxidep. Två plan och 4kvm gör oss till Sundsvalls största utelivsbutik. Vi har ryggsäckar, tält , liggunderlag och kök för uthyrning. Om du väljer att köpa produkterna du testat .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.