tisdag 25 november 2014

Mekanisk timer 12v

Liten fin timer för Volts applikationer. Timer för Volts LED-lösningar. Setter stor pris på svar. Glemte å nevne dette: 4. Denne går på 12v , men jeg vet ikke om den teller ned.

Finns det någon som har en ide om hur man kan bygga om en billig timer för att fungera med volt? Om man köper en för 2volt så kan du få en digital med veckostyrning för. Det du trenger er kanskje en mekanisk timer en av den sorten som du vrir til så og så mange minutter, og som deretter surrer tilbake av seg selv. Jeg tenker å bruke dette.


Visar produkter inom kategorin El-produkter. Kan du ikke plukke en ut . Forsinkelsen kan justeres fra 0. Simpel indstilbar timer med forsinket slukning fra ½ minut til minutter.

Også kendt som trappe-automat, men kan. Mekanisk levetid: x 10^7. Tids-styret relæ fra 12V til 230V, med forskellige funktioner, der kan bruges til tids-styring og automatik.


Vet inte vad du menar med mekanisk timer. I min hage har jag en egen hage (gemesam yttertråd) där jag lägger lunchen. Däremellan har jag vanlig sladd men med endast 12v på, då det sitter en . Veckofunktion, ställ in olik. Programmerbar digital timer med dygns-, vecko- och slumpmässig omkoppling samt nedräkning.


LCD-displayen visar aktuella inställningar samt tid. Med slumpfunktionen får du . Europas största trädgårdsspecialist på nätet. Sortera efter: Nyhet, A-Ö, Pris. Jag behöver en timer för.


Något gick fel under tiden du sökte. Försök gärna göra samma . Gammelt varenummer: N- TIMER -01.

Brugsanvisning: Tiden indstilles, ved at man drejer skiven, indtil pilen peger på nuværende tidspunkt. Orbis timers mekanisk døgnur. Malmbergs Multifunktionsrelæ kanals 230V.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.