måndag 24 november 2014

Jula mutterdragare

Visa filter Stäng filter. Kraftfull och reversibel mutterdragare med knackfunktion. Smarta prylar och tillbehör för garaget, bilen och transporten. Tre hylsor ingår (1 och mm).


Välkommen till oss på Jula ! Mutterknacka med frihet!

Resultatet blir variabel hastighet och en sladdlös åtdragningskraft på 3Nm. Laddstationen kommer utrustad med laddningsindikering. Tystgående kvalitetsmutterdragare som lämpar sig mycket väl för montering och demontering av grövre bult.


Batteri och laddare säljs separat. Dragaren är slående och har dubbla hammare, tre lägen för högergång samt ett för vänstergång, hus av kompositmaterial och utblås i handtaget. Luftanslutningen har svivelfunktion för att du inte ska trassla in. Apr Jobbar på Jula och våran El mutterdragare har helt sålt slut för tillfället.


Klart att luft är att föredra men det e inte alla som har en kompressor i den storleken som klarar av en sånn.

Orken på den är det inte heller några problem med. Drar lätt av hjulmuttrarna. Ett bra alternativ till luft . Jämför priser och läs recensioner på Borrmaskiner och Skruvdragare. Förra året kompletterade jag med en smidigare eldragare från jula som väger ca 2kg, använder uteslutande den nu.


Rusta har en maskin som liknar julamaskinen som jag har, smidigt med 12V om man bara ska använda den till bilen. Mar Ska handla en värsting el- mutterdragare snart då det är guld värt men vad ska man satsa på? Skriv era erfarenheter utav de olika som finns, jag har dålig koll. Jula , Biltema och all annan skit går bort, det ska va det fräsigaste som finns Smile Är denna bra? Aug Ursprungligen postat av Nile-City.


Denna kostar 7kr på Jula och biltemas 4kr. Nov Är det någon som har prövat Biltemas laddningsbara mutterdragare ? Orkar den dra loss ett hjul eller är den för svag? Dags att börja tänka på (h)julklappar och det kunde kanske vara nåt att önska sig. Meec Multi Series från Jula. Ett prisvärt alternativ till exempelvis Ryobi eller Bosch.


Mycket verktyg för pengarna.

Om du gillar min video så varför inte prenumerera på min kanal. På min kanal Jolatänker jag testa och . Därav uppgraderingen till tryckluft. Hur mkt NM behövs egentligen för att dra loss en gummiverkstadsdragen hjulbult som tillbringat en vinter i salt och slask? YATO Yato avlastningsverktyg mutterdragare 1:58.


Den är batteridriven av ett volts batteri. Har inte testat Julas, men har en från biltema. Kan inte skilja värst mkt mellan dom?


Min funkar bra, helt klart värd 4spänn för att slippa handskruva när man skiftar hjul. Test med Fransk träskruv 5x100mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.