tisdag 30 december 2014

Abs betongslip

ABS -slip används för att slipa golv. Perfekt att slipa golv som nyligen gjutits eller spacklats och behövs jämnas till på ytan. Moms tillkommer på alla priser.


Går också att använda för tyngre slipning av altangolv. Såväl betonggolv som flytspacklade golv. Man kan sätta på slippapper för spackel, diamantslip skiva, betongslip klossar eller diamant riv stenar.

Varvtal: 1varv per minut. Lägsta höjd över slipskiva: 4mm. Maskinen har använts som ett uthyrningsobjekt och är kontinuerligt servad. Objektet fungerande vid senaste användningstillfälle. Förbrukningsmaterial: Slippapper.


Jag tror att det går och hyra en betongslip från speciella byggaffärer för yrkesfolk. Golvet är ganska fuktigt men det skall läggas ett golv som klarar detta ! Om man flytspacklar kan golvet andas då efter som det är ett. En ABS slip är en maskin med sten klossar som snurrar (snabbt).

ABS betongslip - ABS betongslip inkl. Ny saneringsskiva och div. Tillbehör: Dammsugskåpa . Hyr dina annläggningsmaskiner hos ESSÖ Rental i Sundsvall. Uthyrning av maskiner och verktyg till företag och privatpersoner. Hitta golvspackel- betongslip , abs och andra hyrmaskiner hos uthyrare i Skellefteå.


Pullman Ermator stor kub. Betongslipmaskin Combiflex 4 2V, 41 513. Verktyg för att slipa betonggolv. Diamantslipskiva Ø 4mm med st diamantsegment. För slipning av betonggolv och terazzogolv.


JM-Premium (Blå), grit. JM-Standard (Röd), grit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.