fredag 26 december 2014

Jobb stockholm deltid

MÄRK DITT MEJL MED TJÄNSTEN DU ÄR INTRESSERAD AV - HELTID ELLER DELTID. Vi ser gärna att du som söker deltidstjänsten är student, men som vill tjäna en extra. Som kundtjänstmedarbetare är du företagets ansikte ut mot våra lånekunder.


Via telefon, e-mail och online chatt talar du med våra kunder om lån, kreditgränser, amortering mfl. Du ansvarar för att handlägga lån vilket bland annat .

Bemanningsassistent på deltid. Tror du… dec dagar kvar. Academic WorkAdministration . Ekonomiassistent på deltid sökes till Svenska Lumon! Oavsett om du söker en extra inkomst eller är sugen på en ny karriär, hittar du jobbet på Spray Jobb. Det finns många andra anledningar till att arbeta deltid - studier, sjukdom, barn osv.


Stockholm , Stockholms län.

Vill du få betalt för att titta på fotboll? Då har vi tjänsten för d. Vi söker dig som har ett stort intresse för svensk fotboll och som tycker om att kolla matcher på TV. Hitta ett bättre jobb att söka idag!


Sök och hitta lediga tjänster och arbete med Careerjet. Vi gör det enklare för dig att söka jobb. Kundservicemedarbetare sökes till företag i G. Extrajobb för student grafisk formgivning i. Kvartersakuten Matteus söker Medicinsk sekreterare på vikariat deltid ( deltid ). Verifierade arbetsgivare.


Studerar du stadsplanering och har minst ett år. Ett gratis, snabbt och enkelt sätt att hitta ett jobb med 49. Välkommen in till Storesupport med din ansökan.


Sales Advisor, Skåne län, Helsingborg, Deltid. See this and similar jobs on LinkedIn. KFX vann mitt förtroende och har alltid stöttat mig.

Sökord: student, service, reception, växel, kontor, assistent, administration Är du student och. Officer (OR6) till Underrättelse- och Säkerhetssektionen, Livbataljonen. Helti Verksamhetsutvecklare organisationsmarkna Studieförbundet . Sök lediga hotell- restaurang och turism jobb. Här hittar du lediga jobb som finns att söka just nu. Helti deltid , sommarjobb – hotelljobb som passar dig!


Arbetstitel, Karriärområde, Område, Sök.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.