måndag 22 december 2014

Vad gör du på fritiden sfi

Träna att tala - Dialog sfi kurs c, kurs d - Duration: 11:06. Vi ville få reda på vad några av er gör på fritiden i Nacka - att träna, bada och vara ute i naturen är. Här kan du träna på vardagliga fraser och meningar som handlar om din fritid och andra intressen.


Den här veckan har ni läst om vad olika personer gör på fritiden. Ni har även tränat på att skriva och säga meningar om vad ni gör på fritiden.

Titta på de här filmerna hemma för att repetera och träna mer. Fritid och vardagsliv – Botkyrkaflipp. Jag tycker om att… Ska vi. Webbövningar – Akelius språkkurs svenska.


I dagens avsnitt berättar Joanna, Sophia och Kerstin vad de tycker om att göra efter jobbet. Vad ska du göra i helgen? Man kan passa på att träna, eller slappna av.


Vi pratade om vår fritid idag.

Alla tyckte om att göra olika saker på fritiden. Vi sportar, målar, läser, fotograferar, simmar och pluggar på vår fritid. Lämna till mig på torsdag!


B) Lyssna på samtal om fritiden ! C) Lyssna på samtal om När ska vi gå på bio? Klicka på ordet dialoger och lyssna! E) Lyssna på samtal om . När du lyssnat färdigt ska du dra fraserna till rätt bild. Här kommer länk där du kan träna på hörförståelse om fritid : Länk: SFI - GRUPPENS FRITID 2. Vilka fritidsaktiviteter är vanliga i ditt hemland? Varför är så många aktiva på sin fritid nuförtiden?


Borde man vila istället när man är ledig? MUNTLIGT OM FRITID (C-KURS) . Souad lagar mat, handlar, tittar på TV och lyssnar på musik. Mohamed lagar mat och ringer till sina kompisar.


Khaled åker till Karlstad och tittar på konserter och fiskar på sin fritid.

Adil går på gym, sover och träffar ofta sin kompis Wail. Jamil tränar ofta på sin fritid. Anita-pihl- sfi - sfi -ordet-semester. Skriv ett brev och berätta om vad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.