tisdag 30 december 2014

Otis hiss felanmälan

Karta och vägbeskrivning Öppet idag Hela dygnet . Underhåll utan bekymmer med våra serviceavtal Alla som använder en hiss eller rulltrappa förväntar sig att den ska fungera. Otis , felanmälan direkt till vår felanmälan. Förra året gick företaget med förlust.


Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen.

Företaget har 1anställda och omsätter 24miljoner. Moderna och driftsäkra hissanläggningar anpassade efter behov, som ger mer korgyta för givet schakt, inte stannar vid elavbrott och återanvänder bromsenergi med energiutjämnande batterier. STC Hiss AB erbjuder även även ombyggnationer, moderniseringar, samt underhåll, service, jour och övervakning. Vårt hus förvaltas av Brf Partner AB.


Det är inte styrelsen eller någon boende i huset som sköter det löpande underhållet. Vi rekommenderar att jouren endast kontaktas vid skada som måste åtgärdas omgående! Avvakta om felet är av sådan natur att det kan hanteras som ordinarie felanmälan.

Jourpersonalen som svarar hjälper er med en professionell bedömning. Varje jourutryckning debiteras! Uppstår en akut situation kan du nå oss dygnet runt via jourtelefonen. Akuta fel (som vattenläckage, allvarliga avlopps-stopp, allvarliga elfel) som ej kan vänta till nästkommande arbetsdag.


Felanmälan på hiss kan du som hyresgäst själv göra till hissbolaget. Vi har också ofta en störningsjour kopplad till fastigheten om du upplever störningar kvälls- och nattetid. Här på vår webbplats kan du läsa mer om vad som gäller vid störningar.


Om det skulle det vara en allvarlig störning där någon är i fara, ringer du 112. Hissarna har kontinuerlig tillsyn och skötsel genom avtal med OTIS. Vid hiss -fel kontakta någon i styrelsen för felanmälan. Skulle hissen stanna och du blir fast trycker du in nödknappen och håller den intryckt ett antal sekunder så ringer telefonen upp en jourmottagning som du kan. Fastighetsunderhållet sköts av BK Fastighetsservice.


Om något ska åtgärdas i din lägenhet så kan du få. Förvaltare (ekonomisk och teknisk förvaltning):. Uthyrning och avflyttningsbesiktning: Jeanette.


På Otisline möter du proffsig personal, som är utbildade för att ge våra kunder bästa tänkbara service.

De ser till att felet registreras och en servicetekniker. Världens ledande tillverkare och serviceleverantör av hissar, rulltrappor och. Otis tillverkar, installerar, moderniserar och utför service av hissar, rulltrappor och . Huset har avtal med Comhem avseende TV, basutbud ingår i lägenhetsavgift. West Hiss : För den del av verksamheten som avser nyinstallation av hissar i Västra Sverige.


Otis Region Uppland: För den del av verksamheten som avser nyinstallation av hissar i . När problem eller fel uppstår ska man som medlem i första hand kontakta någon i styrelsen, som kan göra felanmälan eller hänvisa till rätt kontakt. Kontaktuppgifter till styrelsen finns under. En larmtelefon finns i varje hiss. Föreningen har ingen huvudnyckel till .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.