tisdag 30 december 2014

Hilti gipsskruvdragare

Gipsskruvdragare , nätdrivna och batteridrivna, med kraftfulla motorer, höga varvtal och ergonomisk design. Våra batteridrivna versioner är konstruerade för enastående prestanda och drifttid. Maskinen säljs med batterier 2st Ah en laddare och en fes. Här har vi samlat alla nätdrivna gipsskruvdragare från Bosch, Hitachi och Makita.


Batteridriven gipsskruvdragare.

Robust glasfiberförstärkt hölje för extra hållbarhet på arbetsplatsen. Nytt snabblås gör det enklare än någonsin att byta bitshållare och magasinbits. Praktisk universal- och bälteshängare. Samma styrka och prestanda som nätanslutna skruvdragare;. Snabb batteriladdning - endast minuter för full laddning med.


Två verktyg i ett, med magasin SMD uppnås maximal arbetshastighet och . Håkan Lundell, Pontus Halmearo och.

Nicklas Jansson på JM är rörande överens. Det är lätt att ställa skruvdjupet och att efterdra skruven, batteriet laddar snabbt och det är inga problem att lossa automat- delen. Den är komplett, säger Rami.


Bra skick, nås på mejl eller sms. Magasin för bandad skruv. Dubbla batterier, väska och laddare ingår. Fungerar bra vid enklare test.


Detta är en tvångsförsäljning då objektet tillhör ett konkursbo. I enlighet med våra allmänna villkor är det därmed inte möjligt att reklamera detta köp. Buden är bindande och serviceavgiften debiteras på . Kompakt och välbalanserad design med ett praktiskt och komfortabelt linjegrepp. Erbjudanden från butiker, inkluderat betalande butiker. Skruvning av metallreglar mot metallreglar (ramverk).


Vårt mål är att lista alla erbjudanden som finns på marknaden. Visa begagnade produkter. Låter ju som att det är en gipsskruvdragare med löst magasin man ska ha då.

Dessutom har jag en halv hink med oanvänd trallskruv som det vore skönt att använda upp. Hilti -magasinet ovan klarar 57mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.