tisdag 23 december 2014

Plassbygd seng hytte

Hytta har blitt vårt andre hjem. Der skal vi lade batteriene våre. Vi skal kjenne at vi trives der. Plassbygget familiekøye.


Ved å bygge sengen høyt opp, kan behovet for mer oppbevaringsplass løses på en elegant og praktisk måte.

Bygger du skuffer under sengen kan det brukes til oppbevaring av sengetøy og håndklær, og på den måten vil det bli bedre plass til klær og annet utstyr i skapene. Om du ikke skal plassbygge . Alle typer senger vi kan produsere for deg, kan være være både plassbygd seng og innebygd seng – alt etter hva du trenger. Selv om vi kan bygge akkurat hva . Nå som peisen er ferdig har vi tid til den siste finpussen rundt omkring. Denne helga fikk vi gjort ferdig den plassbygde familiekøya. Den er laget av gulvplank, to taklister og noen møbelplater.


Me fant nemleg ut at det var på tide å få skikkelege senger på ungane sine rom også, og for å utnytta plassen ville me bygga dei sjølve.

Inspirasjon til dette henta me mellom anna frå denne flotte hyttesida: . Vi vet at det er ekstra utfordrende å. Menova Snekkeriet har valgt hytta som et av våre spesialområder. Få tilbud fra flere leverandører fra Passebekk. Hytteseng spesialtilpasset. Denne sengen tok omtrent en kveld å snekre sammen. Badet er innredet med heltreinnredning med nedfelt vask samt stort servantskap, toalettskap og høyskap.


Tilgang til badstue med benker og elektrisk badstueovn. Lages etter mål og ønsker. Kan males i alle NCS fargekoder. Kontakt oss for et godt tilbud!


Jeg visste jo ikke hvordan man skulle innrede en koselig norsk fjellhytte, forteller svenske Helena Hjelseth. Men når du kommer inn i familiens hytte på Norefjell, skulle du ikke tro hun hadde gjort annet. Det hele startet med at jeg ønsket meg hytte og fant etter hvert frem til en hyttetomt jeg kjøpte, forteller han til klikk.


Av samme årsak ble innredningen i soverommene plassbygget. SELVBYGGET SENGER : Sengene i hytta er spesialtilpasset og selvbygget av Samdal. Sidsel og Arild ville heller ha flere småhytter enn en stor hytte.

SOVEROM OG KJØKKEN: Sengen på kjøkkenet oppleves som et rom i rommet med den plassbygde innramningen. Ved matlaging settes ytterdøren. Sidsel Espe kjenner området godt fra tenårene, foreldrene har hytte bare 8meter unna. Skrivebord med nattbord. Kommode tilpasset for å passe inn i smal gang.


Seng med skuffer under, tilpasset rommet for full utnyttelse av rommet. Skap og hyller i enden av senga. Hemmelig rom i hode enden. Kjøkkenbenk med oppbevarings plass under sette. Eikebord laget etter ønsker fra kunde.


I den oppussede hytta fra 70-tallet i Tisvilde har hytte -eierne startet fra scratch og bygd sengen fra vegg til vegg. Perfekt for en liten familie! Ved å holde veggene i samme farge som sengestammen flyter den inn i innredningen på en naturlig måte.


Med skuffer under sengen får . FH-gruppen stod for byggeprosessen og leverte en ferdig hytte. Christine tegnet hvert rom og brukte tiden frem mot byggestart på å planlegge hele hytta ferdig. Alle de involverte fikk hver sin mappe hvor hvert rom var tegnet inn med alt fra plassbygde senger til hvor alle elektriske punkt skulle plasseres.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.