fredag 26 december 2014

Mekonomen slippapper

Genomför ditt köp tryggt och säkert. I lager (1-arbetsdagar leveranstid). Någon som har något tips på vars man kan köpa sådant ? Excenterslippapper Super 125mm. Top of the line, marknadens bästa slippapper.


Produkttyp Slippapper , excenterslipVisa mer.

Besök gärna vår butik i Bergeforsen, där vi även säljer MECA, Mekonomen , Autoexperten, BOSCH, AB Reservdelar och Gete Motordelar mfl Bilreservdelssortiment och Tillbehör. På nätet har vi bara ett begränsat utbud. Vår lokala Mekonomen för dem , men annars kan båttillbehörsfirmor vara bästa källan då dom ofta används till båtar.


Ceriumoxid är vad som används när man polerar optik och är klart bättre än t ex diamantpasta. Mekonomen har jag köpt slippapper från tidigare och det var helt okej. Det kan finnas fler erbjudanden, reor, kampanjer och rabatter för slippapper hos andra webbshoppar.


Det kan även finnas erbjudanden för slippapper under t. Skruvat, Bildelaronline2 Mekonomen , Laitis, Mekanika, Verktygshandlarn, Järnia, mfl.

De kan ha fler rabattkuponger, rabattkoder, värdekoder, kampanjkoder, . Mycket lätt att slipa, täpper inte igen slippapper. Kan användas direkt på plast och plåtytor. Kan överlackeras med 1k och 2k färger. Slipa hela glaset noggrant med ett grovt sandpapper innan du går på med ett finare.


Det är klarlacken som är boven i dramat. Den tål inte värme och solljus på samma sätt som ett lyktglas av riktigt glas. Det går naturligtvis att polera för hand. Men det finns billiga verktyg som passar till en vanlig borrmaskin. Har Mekonomen fint slippapper ? Men tänkte att jag kunde fråga en dum fråga istället för o gå genom halva stan imorrn :).


Då kan det vara dags att lackera om kåporna någon annan häftig färg! Det du behöver: Slippapper. Färg finns också att köpa på mekonomen men om ni vill köpa en ganska billig och bra färg så är Montana black ett bra alternativ, finns i hur många färger som helst . Då ingår blästring, maskning o lack i en kulör. Vet inte vad du har för önskemål på lacken men pulverlack är ju mer slagtåligt än vanlig våtlack. LACKMAN BILPRODUKTER AB.


LEKSANDS INDUSTRIFÄRG AB.

En bra järnaffär brukar ha alternativt butiker så som Mekonomen , Jula m. Pratade med en på AD Bildelar och hon fattade precis och hon kollade på nätet. Just den får inte skickas till Sverige. Så därför skickar inte Amazon. Den finns ju iofs på Ebay också. Karta och vägbeskrivning.


Du kan köpa dammskyd bak hos Mekonomen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.