onsdag 31 december 2014

Applikationsutvecklare utbildning distans

Luleå Luleå tekniska universitet ( Universitet). Malmö EC Utbildning AB Malmö ( Yrkeshögskola). Vill du utbilda dig till applikationsutvecklare ? Läs mer om utbildningar till applikationsutvecklare.


Vad kan du som färdigutbildad apputvecklare jobba med?

Efter avslutad utbildning är jobbmöjligheterna många. Du lär dig skapa appar till mobila enheter. Data- och IT- utbildningar på distans. Området är oerhört brett och möjligheterna för dig med en utbildning är stora. IT-arbete utförs på alla typer av företag vilket betyder att du inte bara behöver jobba på renodlade IT-företag.


Det är vanligt att du arbetar i team, . Yrkesroller efter avslutad utbildning.

Applikationsutvecklare mobila system . Sök, hitta och jämför utbildningar på distans för dig i arbetslivet! Letar du efter utbildning inom - Programmering. Du kan hitta din utbildning genom att söka på kombinationer av kategori, plats, utbildningstyp eller sökord. Få mer djupgående programmeringskunskaper. Har du programmerat sedan tidigare och vill fördjupa dina kunskaper i programmering?


Ansök då till vår utbildning Systemutvecklare - objektorienterad systemutveckling! Utbildningen genomförs i samverkan med arbetslivet och innehåller en stor del lärande i arbete (LIA) d. Alla lärare på kursen är också från arbetslivet vilket garanterar att du får aktuell . YH-utbildningen Javautvecklare ger dig möjlighet att på kort tid bli specialist inom Java - en mycket efterfrågad kompetens både hos stora och små företag. Pågående utbildningar (startar ej HT17):. Kursen behandlar metoder för att lagra och bearbeta data samt tekniker för att utveckla och driftsätta databasdrivna webbaserade flerskiktade system. Den behandlar även hur man kan dra nytta av webbtjänster baserade på SOAP och json och andra webb-apier i de system man utvecklar.


Målet med kursen är att studenterna ska få en teoretisk kunskap och praktisk erfarenhet av applikationsutveckling för Android. I kursen får du teoretiska kunskaper om plattformen och de komponenter som utgör operativsystemet i Android. Beroende på längd och nivå kan du exempelvis läsa till spännande yrkesroller som systemutvecklare, driftstekniker, nätverkstekniker eller webbutvecklare.

Efterfrågan på personal inom data- och IT-området ökar och det medför stora möjligheter till jobb. I denna kurs lär du dig att designa och utveckla applikationer för olika typer av mobila enheter. Diskussioner kring mobilitetens innebörd för privatliv, organisation och samhälle ingår. Laborativa delar genomförs i .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.