tisdag 30 december 2014

Nema vedklyv tillbehör

Svensktillverkade kvalitetsmaskiner. Nema elhydraulisk vedklyv finns i fyra olika modeller. Från slaglängd 50cm upp till 130cm. Klyv som är lätt att förflytta tack vare de massiva gummihjulen.


Slaglängden är steglöst inställbar och lätt att ändra. Uppsamlingsplåt är standard , fyrklyvskniv finns som tillbehör till samtliga modeller.

Maskinen har en väl beprövad konstruktion med minimalt underhåll. Uppläggningsbord finns som tillbehör. Ring eller maila för pris och mera info. Vi tillverkar och säljer även traktordrivna vedklyvar, . Säkeroch enkel men med hög kapacitet. Den är robust och driftsäker.


Medföljande tillbehör : Fyrklyvs kniv. Grafiska symboler används för att informera och uppnå maximal säkerhetsnivå. Först trodde jag det var O-ringen, men icke-sa-nicke.

Det kommer olja som verkar trycker ut ur den fjäderbelastade ventilen som sitter i locket. Allt är omöjligt, bara . Nedergatans maskiner i Kvänum har kapar, klyvar och diverse till-. Har egen tillverkning av elhy- draulklyvar. Kan även användas med korskniv.


Levereras kom- plett med motor. Den har kW effekt, klyvlängd mellan och 5mm. Klyvkraften är mellan och. Farsgubben funderar på köpa en vedklyv från Clasohlsson Denna kikar han på.


Ne-ma - bensindrivet hydraulaggregat, hydraltankar, hydraulaggregat, hydraulik, hydraulikprodukter, ne-ma, reservdelar - företag, adresser, telefonnummer. Vedklyv 5T med justerbar klyvlängd och cm. Jämför priser på Vedkapar, Vedklyvar.


Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. MARKNADENS LEVEDPRODUKTIO VERANTÖRER AVNSUTRUSTNINGextern hydrauldrif (traktor). Säljeräven separat hydraulaggregatPriser på klyvar. På bilden ses den med uppsamlingsplåt,(ingår som standard),samt fyrklyvskniv och uppläggningsbord som kan fås som tillbehör. Massiva gummihjul gör den lätt att flytta för hand.


Hydraulstyrningar - tillbehör Rattar WH8SS Rostfri stålratt, ø mm WHSS Rostfri stålratt, ø mm WH7SS Rostfri ratt, ø mm med knopp WH4SS Rostfri ratt, ø mm. Förpackning, maskin och tillbehör är tillverkade av återvinningsbart material och måste omhändertas därefter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.