fredag 26 december 2014

Byta däck hägersten

Behöver du hjälp med bilen? I behov av reparation eller däckskiftning? Hos oss kan du alltid förvänta dig ett fackmannamässigt . Dubbdäck oktober–april.


Det är tillåtet att använda dubbdäck under perioden oktober–april.

Om det är eller befaras bli vinterväglag får du använda dubbdäck även annan tid. Text tagen från Transportstyrelsen. Däckspecialen är en däckverkstad som erbjuder däckbyten på alla bilmodeller, framvagnsinställning, försäljning av specialfälgar m. Välkommen till Däckskiftarna Västberga!


Vi har DROP-IN för däckbyte alla dagar i veckan, ingen tidsbokning behövs. Ni hittar oss vid Västberga Handelsplats, nedre plan på Västbergavägen 4. Stationens datum är: Vår: mars - maj.

Endast kontantfri betalning . Vi hjälper dig hitta bästa företaget för ditt ändamål. Här hittar du ett omfattande utbud av olika tillverkare av sommardäck, dubbdäck, alla Dubbfria däck och vinterdäck. PPETTIDER - PRISLISTA måndag - fredag – 17. Läs mer om hur det fungerar under vanliga frågor. Dax att byta till vinterdäck från december!


Din däckverkstad i Årsta. När vi byter dina däck ser vi till att de uppfyller alla säkerhetskrav. Skanstulls däck har över år i branchen, med bästa servicen och suveräna priser så siktar vi på till. Vi erbjuder en helhetslösning med allt från tjänster inom Hydrographic design, däck , reparationer, service, felsökning, tvätt och recond m. Varmt välkommen till din Mekonomen Bilverkstad i Västberga. Här i verkstaden servar och reparerar vi i princip alla bilmärken, nya som gamla.


Våra mekaniker och biltekniker kombinerar erfarenhet och upparbetad ”know how” med modern teknik och IT. Vi arbetar alltid med hög kvalité och . Hägersten , Elektravägen 43.

Kontakta verkstaden Visa vägbeskrivning. Boka tid och få prisförslag. Vi har ett av Nordens största verkstadsnät med över 9verkstäder, de är alltid redo att hjälpa dig med montering, balansering och byte av däck och fälgar. Vi kan skicka dina produkter till en verkstad och du behöver.


Certifierad verkstadspartner som Bythjul . Vi väljer optimala däck för din bil eller motorcykel från alla stora leverantörer på marknaden. Tack vare vår fullt utrustade verkstad i Stockholm byter vi dina däck , balanserar och monterar. Vi kontrollerar slitaget och är det onormalt kontrolleras och justeras hjulinställningen. Du behöver inte bekymra dig om däckförvaring. Avgasrör och avgassystem, kan du byta ut snabbt hos din bilverkstad.


Bilens avgassystem består av mer än bara ett synligt avgasrör. Moderna bilar är ofta utrustade med en katalysator placerad i avgassystemet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.