torsdag 25 december 2014

Motorlyft jula

Kraftigt konstruerad kran för lyftning av t. Armen kan dras ut i fyra positioner vilket ger en justerbar lyftpunkt med bättre åtkomlighet. Kranen flyttas runt på två svängbara och två fasta hjul. Lyfthöjd max: meter.


Robust konstruerad motorlyftkedja med fyra armar att fästa motorn i. Justerbar lyftpunkt gör det möjligt att alltid låta motorn hänga i jämnvikt.

Jag håller på och kollar lite på motorstativ och motorlyft. Saxlyft - Billyft , ton. Stabil och säker elektrohydraulisk lyft för arbeten som inte kräver hög lyfthöjd. Julas var jag verkligen inte imponerad av.


Har haft biltemas motorstativ förut och det fungerade kanon. Det var den nyare varianten med 4st hjul som inte tippar lika lätt som de äldre. Kina skit vart man än går.


Fungerar lika klockrent idag som då den var ny big_smile.

Köpte biltemas motorlyft förra året, funkat bra! Hobby, fritid och livsstil. Jula ,, fungerar fint smile. Tror det bara är toppackningen men motorn kokade när vi körde hem för att kylaren läckte så risk att toppen är skev samt kolvringar är slut så kändes bäst med en helt annan motor som vi vet fungerar bra. Ihopfällbart motorstativ.


Lägg i varukorg Läs mer. Pump till verkstadskran ton. Justerbart och lättrörligt motorstativ för de flesta personbilsmotorer. Warum etwas einfach machen, wenn man es so schön kompliziert machen kann :). Så efter att ha studerat bilden ovan, bockar jag till några plattjärn och skruvar fast dessa på mc-lyften, sedan kan man spänna fast . Biltemas är mycket bättre.


Inget verktyg man direkt använder varje dag. Sen har jag ingen plats för det heller. Men som sagt nu blev det så här och funderar redan på att sätta kapen i den och göra den fällbar!


Hög kvalitét - Bra priser - Både för hemmabruk och proffs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.