onsdag 24 december 2014

Oscillerande slipmaskin biltema

Smidig dammuppsamlare och mm slanganslutning. Slippapper 1x 1x mm. Kraftfull, rak slipmaskin med ett greppvänligt komposithandtag. Super Duty Slipmaskin mm. Lätt maskin i smidigt, behändigt.


Högeffektivt oscillerande med varvtalsregulator för verkstadsbruk som ger ett slätt resultat, fritt från sliprosor.

Var noga med att testa grepp och. SLIPMASKIN METABO MED LÅNG HALS LSV 5-225. Slipmaskin med lång hals LSV 5-2För bekväm slipning av spacklade ytor på väggar och tak.


Optimal balans under arbete. Så jag köpte en biltema maskin. Kan skriva ut att vart ingen oscillerande överhuvudtaget nu, köpte pingens maskin begagnad för en billig peng men drog som jag fick veta himla mycket luft, men . Eller är det bättre att börja med att köpa en billig oscillerande ? Den dubbeltrissiga från biltema är väl i stort sett samma maskin som Classe säljer?

Om du vänder dig till någon firma som sanerar klotter kanske du kan få köpa en skvätt av deras medel, förmodligen är det inte vidare trevligt att handskas med. Ett bra alternativ kanske kan vara varmluftspistol och skrapa? En oscillerande slipmaskin kan också fungera. Ny fin ocsillerande AEG 1slipmaskin (bäst i test), sandpapper (för slipa bort färg) och det går för långsamt!


Det slutade med en billig bandslip på Jula som jag tar de översta lagren färg med och sedan en oscillerande slipmaskin på slutet! Biltema som man kan köra slut. Nästa fråga är bara hur färgen ska.


Med dekalerna borta så gick vi brutalt loss på skrovet med en oscillerande slipmaskin och 120-papper. På den gamla målade snobbranden . Hej, Jag håller på och slipar en trappa (som ska målas). Tar rost och färg, men inte frisk plåt. Kan bli varmt om man kör hårt på samma ställe.


Tänk på rotationsriktningen vid kanter. Den ska gå innifrån och ut, annars blir plåtkanten som en osthyvel och kör slut på skotten direkt. Under 2minut liter så kan du lufta hjul,bollar, köra slipmaskin typ dremel eller spikpicka, men mutterknack eller vinkelslip, oscillerande slipmaskin så . Gummiklätt handtag för god komfort och ergonomi. Så fick jag se att biltema hade en variant som kostar nästan hälften så mycket som deras.


Oscillerande med två hastigheter.

Jag gillar faktiskt polermaskinen, för den är oscillerande och rätt så svag, nästan omöjligt att göra misstag med den, även om det tar lite längre tid. Kan du inte och vill lära dig så köp först en biltema eller liknande och se till att munstycket på den är fritt från skräp efter tillverkningen. Sitter det många lager färg är en båtskrapa det mest effektiva att grovavlägsna färgen för att senare använda en oscillerande slipmaskin på den sista färgen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.