måndag 22 december 2014

Begagnade verkstadsmaskiner göteborg

Företaget finns i Gnosjö, men välkomnar kunder från Göteborg. Karta och vägbeskrivning. Söker du nya eller bra begagnade maskiner är vi företaget för dig! Hos oss hittar ni marknadens största utbud av begagnade verkstadsmaskiner , allt samlat på ett ställe. Vår moderna anläggning på 13.


Vill du köpa, sälja, hyra eller få något värderat?

Välkommen till Rexsvarven AB. Hos oss kan Ni köpa eller sälja maskiner och utrustning för verkstadsindustrin. Vi kan erbjuda ett brett sortiment och har alltid ca 4nya och begagnade verkstadsmaskiner i våra utställningslokaler. Vi har ett omfattande företagsregister för bl. Här hittar du de företag eller produkter du söker.


Köper och säljer nya och begagnade verktygsmaskiner. Vi har alltid ett stort utbud med nya och begagnade maskiner på vårt lager i Värnamo. Om vi mot förmodan inte har det ni behöver, så jobbar vi hårt på att via våra kontakter i Europa ta fram bra alternativ.


Kontakta oss om ni har moderna CNC-maskiner till salu!

Vårt breda utbud av både nytt och begagnat gör att vi har något att erbjuda alla. Här finner du bland annat bandslipar, bandsågar, blästerskåp, CNC-maskiner, excenterpressar, fleropar, fräsar . Just another WordPress site. I över år har vi försett företag och skolor med verkstadsmaskiner och verktyg.


Sälj, köp, byt in eller hyr - du väljer själv. Med Licato får du en flexibel partner som förstår din situation. Begagnade verkstadsmaskiner.


Här har vi samlat alla begagnade kompressorer, elverk, sågar, fräsar, svarvar och begagnade borrmaskiner. Här finns även begagnade billyftar, pressar, slipmaskiner och kapar, liksom begagnade svetsar, valsar och CNC-fräsar till salu. Sälj truckar och liftar via kvdpro. På Blocket kan du se Verktyg annonser i Hela Sverige.


Behöver du service på verkstadsmaskiner oavsett fabrikat? Ska du starta upp en verkstad? Kalibrering av balanseringsmaskiner? Letar du tillbehör som balanseringsvikter, ventiler, däckpasta, däckverktyg etc?


Hos oss finner ni ett av marknadens största utbud på nya och begagnade verkstadsmaskiner. CNC-fräsar, CNC- svarvar, excenterpressar, fräsar, gradsaxar, hydraulpressar, kantpressar, kantvikar, klingkapar, . Lejondalens Entreprenad har försäljning av begagnade maskiner.

Vi finns strax utanför Borås. Förra året gick företaget med förlust. Det sitter fler kvinnor än män i styrelsen.


Bedriva reparationer av småmaskiner för verkstäder och el-motorer, försäljning av begagnade och nya verkstadsmaskiner och därmed förenlig verksamhet. Maskingården har ett stort utbud av begagnade verktygsmaskiner till salu. Se vår elektroniska lagerlista.


Besök Städenergi när du behöver storstädning Stockholm. Kerneydelse service reparation .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.