måndag 29 december 2014

Bästa iphone spelen 2016

Här är vi samlat de bästa spelen till mobilen. Runt om i det laboratorium du befinner dig i finns livsfarliga elektriska hinder som dödar dig på direkten. Jetpack Joyride är både beroendeframkallande men och väldigt väldesignat. Du får hela tiden nya uppdrag, vilket gör att ingen runda blir densamma.


Då är det hög tid att utrusta den med de bästa möjliga apparna för en mängd olika tillfällen.

Vi listar guldkornen från App Store! Visuellt sett är Super Hexagon inte det mest avancerade på IOS , men under den sparsmakade ytan döljer sig ett av de mest beroendeframkallande spelen någonsin. Utmaningen är skyhög, nostalgikänslorna är på sina plats och belöningen när du väl lyckas bemästra . Det här är ett spel som på ett lekfullt sätt låter barn lära sig mer om batteriåtervinning och olika typer av batterier. I en stor omröstning lät vi sedan er läsare utse era favoritspel för det gångna halvåret. Apple utser årets bästa appar och spel för iOS.


Här är de hittills bästa spelen i år, enligt FZ:as läsare.

Här har du en maffig lista med superba speltips till din padda. Brädspel är mer populärt än på länge, och det är lätt att förstå varför. Att samlas några stycken runt en spelplan är ofta en mer social upplevelse än att starta igång ett datorspel, och det finns dessutom så många spel att välja mellan att det går att hitta roliga alternativ oavsett hur mycket (eller lite) tid som . Det finns så många mobilspel att det kan vara svårt att veta var man ska börja och vad som är . Mycket underhållande och roligt spel. Läs recensioner, jämför kundbetyg, se skärmavbilder och läs mer om Racing Penguin: Slide and Fly!


Hämta Racing Penguin: Slide and Fly! Apple har tittat tillbaka på året som varit och listar nu årets bästa appar. Appen dök upp i mars efter att. Det är länge sen jag kom med ett spel och helt ärligt så har det inga som jag fastnat för…förens nu! Du börja med ett enklare flygplan och sen får du . I flera år har Malmöstudion Massive jobbat på The Division och i våras fick vi äntligen släppas lös som specialagenter i ett smittodrabbat New York.


Detta massiva onlinespel bjuder på tajta eldstrider, teamwork och en tät stämning. En tidsslukare av rang, men mycket trevligt i goda vänners sällskap. AndroidGameTech har gjort en video där de visar de nuvarande bästa spe.


En riktig hjärnnöt som kan locka fram plånboken när det kör ihop sig.

Koppla ihop två eller flera prickar av samma färg för att få bort dem från skärmen. I bästa fall lyckas du få till flera fyrkanter som spränger bort alla prickar av en viss färg. Snacka om tillfredsställande.


Gizmodo har roat sig med att skriva en lista över hela av de. Tio av de bästa apparna. Direktsänd video, fiffiga komihåglistor, banbrytande nyhetsförmedling, tryggt taxiresande. Jo, det finns en app för allt det där.


Här är tio av de bästa och mest populära just nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.