torsdag 25 december 2014

Beck rollista 2015

Detta är den andra filmen i. En gangsterboss blir skjuten till döds i sitt hem, vilket får Beck - gruppen att tro att det är Stockholms undre värld som ligger bakom mordet. På film har han bland annat spelats av Keve Hjelm, Gösta Ekman, Jan Decleir, Derek Jacobi, Carl-Gustaf Lindstedt och Peter Haber i olika . Manuset är helt nyskrivet och. De två första är regisserade av.


En ökänd gangsterboss blir skjuten av en prickskytt i sitt hem och dör i närvaro av familjen.

Beck -gruppen kartlägger alla hans fiender, vilket visar sig vara större delen av Stockholms. Stjärnspäckad cast i Beck. Beck kryllar av folkkära skådespelare. Bläddra i bildspelet ovan för att kolla in den fantastiska rollistan i årets Beck -filmer! En svårt sjuk kvinna avlider på ett sjukhus någonstans i Stockholm.


Det verkar dock som om att hon har blivit bragd om livet och en utredning startas, . En död man hittas nergrävd utanför Stockholm. Spåren leder mot ett företag vilket verkar erbjuda svart arbetskraft åt Stockholms mindre nogräknade byggföretag.

Man kunde hoppats på en gnutta ny energi eller en fräsch infallsvinkel, nu när Martin Beck fått vila upp sig i några år. Istället känns alla hopplöst oinspirerade, som om de kom in för. Nytt med nya omgången Beck -filmer, detta är den 27:e i ordningen, är att de allra först har visats på kabel- tv, på C More.


Med en så färgstark skådespelare i den rollen, kan vi nog vänta att den kanske växer längs seriens gång. Annars är det mesta sig. Samtidigt har ”Sista dagen” ett väldigt öppet slut, som ställer frågan om en fortsättning för ” Beck ”-serien på sin spets.


Sedan dess har det hänt mycket. Ett företag man undersöker visar sig tillhandahålla svart arbetskraft åt Stockholms mindre nogräknade byggföretag. För alla oss som älskar beauty är det här väldigt goda nyheter för plånboken! Rollen som Gunvald Larsson i Beck -filmerna gjorde Mikael Persbrandt, 5 till en av Sveriges mest älskade och folkkära skådespelare. Beck Rum 3hade fem Rederiet- skådespelare med i filmen.


Beck Familjen har sex Rederiet- skådespelare ! I många utav filmerna hittar du klassiska svenska aktörer som Per Moberg, Michael Nyqvist och en rad andra kända ansikten. Det blir bara bättre och bättre!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.